Trend spot ´16 – Tea green

I de her dage tænker jeg i farver

Hvor skal vi hen, bliver det mørke vægge, blå nuancer eller sker der et skift i år? Samtidig med at jeg tror helt vildt på de varme røde nuancer, har jeg de sidste dage spottet en ny grøn. Lad os kalde den:

4 # tea green 

Fordi: Vi stadig digger de støvede, douche nuancer, men blander dem med nyt accenter. Fordi, den er spiselig og ville klæde vores nordiske lys så godt. Fordi den passer så smukt ind i den orientalske trend og Japan-trang som også lurer lige om hjørnet. Og husk den er ikke mint, mere støvet og tør, mere gul og ret ny og forfriskende. 

STILL LIFE MANZ tablecloth Pale Matcha close up 2-001

Cecilie Manz’ nye dug Still Life for Georg Jensen Damask, har præcis den farve. På vej i butikkerne her til foråret.

_

 

green tea-001

Skål fra fine RO Collection, designet af Rebecca Uth // Tæppe fra Novel Cabinet Makers med diagonalt mønster i en blanding af rya og kelim vævning // &Tradition har i denne uge afsløret at deres Palette serie udvides med et smukt lille skrivebord // Farverne Vert de Terre og Cooking Green Apple fra Farrow and Ball har det nye gule strejf // Ny i Ferms lækre quiltede pudeserie, er denne grønne // Tea Green klær køkkenet så fint, tjek de gode kværne fra OyOy

Hav den smukkeste weekend, når du når dertil.
Sweets/ Laura

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.