Formland SS´16 – Messekriller og forår

Der er en helt særlig forventning i luften

– det er messeuge og Formland starter på torsdag!

Som en lille cirkushest, tripper jeg for at komme rundt i hallerne, se nyheder, røre ved varer, møde upcoming designere, garvede sælgere og spændte udstillere der alle vil dele deres historie.

karin lindeskov.pngIllustration: Karin Lindeskov

Formland byder denne gang på ikke færre end 415 udstillere, der er en fremgang på 37 % i forhold til forårsmessen i 2015.

by Brorson

Med er også udstillernes eget bud på deres bestsellere, nemlig området Formland News, hvor jeg bl.a. skal tjekke de her mega lækre skærebrædder fra By Brorson ud.
*

Zone_2016_19

Zone Denmark udstiller bl.a. deres nye køkkenserie PEILI serie, der er et smukt strømlinet bud på 3-i-en funktionalitet til køkkenet. Skålene er designet af den århusianske designtrio VE2 og kan bruges både til tilberedning, servering og opbevaring i, en og samme skål. Du kan møde designerne bag på stand D 3144 torsdag og søndag fra 11 – 13.

_

FoodTea_595x300_final

Hal F står for Food, der i år byder på en hel festival af inspiration under navnet Food & Tea Festival. Det er her du finder Showscenen med et virkeligt spændende program af events og foredrag. Mød bl.a Hill House der er specialister i te og Nordisk Tang der laver sund mad med nordisk tang.
*

getimage

Husk også at tjekke de mange muligheder for at komme nemt til Messecenter Herning. Selv tager jeg det geniale messefly fra København, der får dig frem og tilbage til Cph, for kun 800 kr. der også inkluderer en shuttlebus fra Karup Lufthavn. Er du mere til bus koster den 245 København T/R incl.

SweetTip: Husk også at se hele Nordic Buzz området i hal K. Her kan du møde upcoming designere, bl.a. illustrator Karin Lindeskov på stand 8043

PS: Det bedste du kan gøre inden messen er at lave en liste over hvem du vil besøge. Det gør du nemmest her, hvor du finder det opdaterede udstillerkatalog. 

Vi ses i Herning!

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Alle ord og begejstring er mine egne.

Formland byder på ikke færre end 415 udstillere  – en fremgang på 37 %

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.