Monday treat – Spring furniture news

Solen skinner så dejligt ind på mit skrivebord her på kontoret.

Min computer har lige brugt den første time på at opdatere sig selv. Den greb jeg til at smide ud og rydde op de høje stakke af kataloger der havde hobet sig op ovenpå februars messer.

I dag trænger jeg til stærk kaffe, lækre møbler, grumsede vægfarver og god kvalitet. Sweet monday!

SC_1700_1711_mood_rgb_high

Vi kan stadig ikke få nok af daybeds. Jeg spår at Fredericias nye baby, tegnet af Space bliver et kæmpe hit i al sin lækkerhed.

2016-02-23 12.54.39

Forleden var jeg et smut i Gubis megapæne butik, for at se nærmere på deres concept Gubi Choise. Fedt at de som få, tør at give den gas med vilde mønstre og farver på deres stilrene Beatle serie Stofferne i denne sæson er østrigske fra firmaet her.

 

Mondays mood: lækre møbler, grumsede vægfarver og god kvalitet

 

_

hectorimagegreywall

Hvis nu penge slet ikke var en hindring for dine drømmes mål, er Hector her af Andersen og Voll, fra Erik Jørgensen tæt på at være den ultimative sofa: Smørblød anilinlæderhynder og tryg, stram skal i grov canvas.

LA-PIPE_low01-1

Friends and Founders er så cool i deres formsprog og setting. Den der nye stol på det der stribede gulv…

PWTBS_opslag_r_d_planet

Noveau pin af dygtige All the Way to Paris, for Plese Wait to be Seated, er den lange forklaring på den enkle og meget gennemførte nye opslagstavle. Den kommer i tre størrelser med ramme i messing eller malet stål og stof i grå eller bordeaux.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.