Indret din altan på 3 måder

Endelig er det på vej!

-kan i også mærke det? Foråret med det bløde lys, kaffen på en lun plads og solen – hold nu op hvor har den været savnet!
Og hvilken bedre måde at fejre det på end at hylde altanen.

Den lille livgiver, der gør det til at holde ud at bo i etager. Lommen med grønt og øl og snak under et tæppe. Kaffe på bænken, krydderurtenip og telefonsnak i fred for familien.

64314_165_01

Jeg fik fornylig den skønne opgave at style små altaner på tre måder. Resultatet kan du se i Bilkas Du ka’ magasin der bliver husstandsomdelt denne uge. Kig med her og få inspiration til havemøbler og gode altanideer.

Grøn botanisk lounge, kun med lave møbler. Rummeligt rullebord med masser af plads til planter og krukker, grov bænk med bløde skind og småborde, perfekte til at flytte rundt efter behov.

Altanen som den lille livgiver, der gør det til at holde ud at bo i etager.

 

_

64314_167_01

Potluck party, med farver, blomster og sjusser ala carte. Brug rullebordet som bar, tag et ekstra bord ind fra stuen og klem jer sammen til fest og drinks.

64314_169_01

Egoaltan med smart klapbord, væghængt bord, plads til lænestol, stor grill og ret så smarte indskudsborde, der gør det ud for udekøkken. Slut af med gode lyskæder og kolde øl.

Hav den smukkeste forårsdag!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bilka. Alle ord og begejstring er min egen. Tak til mine sponsorer, der gør det muligt at lave kreativt kontent.

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.