Serif TV – Det smukkeste fjernsyn

Selvfølgelig skulle det være dem der fandt løsningen!

Her på bloggen er vi store fans af brødrene Bouroullec og mandag fik vi endelig syn for sagn, da der var dansk lancering af brødrenes TV-design Serif for Samsung.

f285_erb_2015_samsung_serif_ambiance_apt_01_large Fotos: ©Studio Bouroullec

Den store udfordring: at gøre teknologi menneskelig, er så svær og kun ganske få kommer med gode bud. Med titler der er umulige at huske og en lang smøre om teknologiske landvindinger lader de mig kold og træt.

Ganske få taler om produktets kvalitet og værdier. -Hvordan kan det gøre mit hjem federe, min stue mere smart og min hverdag bedre?

f285_erb_2015_samsung_serif_ambiance_apt_06_large

Indtil nu. Som Erwan Bouroullec forklarede med et smil: “It took a freench idiot”. For når man hos Samsung har 3000 ingenører siddende for at gøre skærmen større, tyndere og rammen mindre, kræver det mod at tilføje en tyk ramme med en fod og en hylde.

f285_erb_2015_samsung_serif_ambiance_std_10_large

_

Samsung Serif TV_ambiance-apt_13

Deres greb er som altid indlysende simpelt (ok, det tog 3 år): Vi skal gøre skærmen til et møbel, et produkt, en subtil løsning, ikke et maskulint power statement der bliver et fremmed element.

f285_erb_2015_samsung_serif_process_16_large

En helstøbte ramme med runde hjørner fremhæver indholdet der vises på skærmen. Fra siden ses tydelig inspirationen fra skrifttyperne. Bund og top tilfører funktion og plads til personlige items. Til de støre størrelser (32″ og 40″) medfølger ben.

Farver var naturligt for brødrene og valget faldt på hvid (alle str.) meget mørk blå (32 og 40″) og mørk rød (24″ og 32″).

f285_erb_2015_samsung_serif_ambiance_apt_15_large

Bagsiden er et kapitel for sig og belædt med en magnetisk stofbeklædt plade der smukt skjuler ledninger og kedelig elektronik. Bruger du skærmen til streaming, kan det derfor nemt stå ude i rummet og alligevel være en pæn rumdeler.

SweetTip: Samsung Serif TV forhandles i Danmark af HAY fra d. 1. marts, og kan købes i deres butikker i København og Aarhus. Pris mellem 5.499 kr. og 11.999 kr.

 

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.