4 forårsnyheder i farver

Hej til april – og lys og lyst til nyt.

Aldrig nyt bare fordi det er nyt, men fordi du som jeg måske har lyst til at lave om, hænge op, stille det hele ud på altanen og kun rykke halvdelen ind igen, male en væg, sy et sængetæppe og fylde 13 sorte sække med crap vi ikke bruger mere.

På søndag har jeg en stand på et loppemarked (kig forbi her) – og det er jo en ret god start. Hvis bare ikke det krævede timer af oprydning forinden. Men målet – åh målet er jo at få lidt nyt. Her er hvad jeg drømmer om på en tirsdag:

9704_9705_image

Ferm Living har igen teamet op med en kunstner, denne gang kommer Rikke Jo Tholstrup med et skønt skævt bud på en unik vægdekoration, der så igen er meget Fermsk. Paddle People har 5 designs, der hver produceres i 10 stk hver. Køb dem her.

ok design

OK Design lancerer stille og fint, gode nyheder i en perlerække. Jeg er ret svag over deres hvide terrazzo serie, og ikke mindst bordet her. 

_

vifa_oslo_sand_yellow_49519_300dpi

Vifas bærbare højtalere har – som kun ganske få gadgets, en hjemlig og møblerbar appel. Lillesøsteren Oslo er netop lanceret. Fin i køkkenet og med ud på altanen.

Chambray coral AUP vj 16 01

Jeg har familieforbud mod at shoppe mere sengetøj og farven er også en anelse girly, men farverne sammen er vildt inspirerende og man kan jo altid drømme om en Auping seng – eller sengetøj derfra...

*

Hav den sødeste tirsdag.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.