Den pæne, gode og praktiske entré

Om ret præcist 5 måneder får vi nøglen til vores nye hus

– og ja, det bliver spændende! For en designtype som mig er det også en smule angstprovokerende, for hold nu op det er svært at vælge, når det er til en selv.

Hvilket køkken, skabe, møbler og gulve skal der til, for at rammerne bliver præcis, som vi vil have det, når nu mulighederne er så mange?

Marmoleum Click (9)
alle fotos: Forbo

Et af de rum, jeg skitser på lige nu, er entreen. Banegården, flaskehalsen, velkomstzonen, der skal kunne så meget. Den skal være praktisk – med to børn, 4 cykelhjelme, flyverdragter, muleposer, regi, mudrede støvler og gear, så man tror det er løgn.

Samtidig skal den være pæn, imødekommende og et sted, der udtrykker husets stil. Så jeg sakser og gemmer billeder og tegner skitser.

Jeg har fra starten haft en drøm om linoleum på gulvet i netop entreen. Derfor spidsede jeg også ører, da Forbo fornyligt lancerede nye farver i deres Marmoleum Click serie.

Marmoleum Click (5)

Jeg har i min (synes nogen alt for store) research samlet på billeder med netop linoleum. De er alle samlet i det her Pinterest board, som jeg synes, du skal se med på.

linoleum pinterest

_

Marmoleum Click (1)

Linoleum på gulvet kan for nogen lugte af folkeskole og varme leverpostejsmadder, men jeg er vild med materialet!

Lydgodt for akustikken, Svanemærket (som vores hus i øvrigt også er), fremstillet af naturmaterialer, selv-reparerende og en overflade, der bryder lyset smukt.

Marmoleum Click (3)

Gulvet lægges i fliser, i et nu forbedret kliksystem, der gør lægningen hurtigere og nemmere end før. I blandt de 13 nye farver, findes to soft grå, en lækker petroleum og en douce grøn. I alt fås Marmoleum Click nu i 23 spændende farver.

Farve- og størrelsessortimentet i materialet er altså overvældende, og det svære kan næsten være at vælge. Processen gøres dog nemmere af tegneprogrammet her, hvor du selv prøve at designe et gulv.

Marmoleum Click (2)

Jeg er vild med ideen med et to-farvet gulv, hvor familien “opdrages” til at stille skoene hvor de hører til.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Forbo, der producerer Marmoleum linoleumsgulve. Tak til mine sponsorer, der gør originalt og kreativt kontent muligt. 

 

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.