Daily Fiction by Normann Copenhagen – kontorslik til voksne

 Årh man, den sol gør godt!

Maj er en total charmer allerede, og jeg tog forskud på foråret i fredags, med sjusser på fortovet til langt ud på aftenen. Resultatet er selvfølgelig klassisk ondt i halsen, men forårskulleren vil ingen ende tage!

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_01

Det vi blandt andet fejrede, var at Normann Copenhagen lancerede deres nye koncept Daily Fiction: en kollektion på over 200 nye dele med tilbehør til kontoret – stationary om du vil.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_04

Alt er designet af deres eget team i samarbejde med konceptbureauet Femmes Régionales, og kollektionen har da også et tydeligt fashion twist, specielt i billeder og print på varerne.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_12

I Daily Fiction er der fokus på materialerne, og det ses. Flock(velour), lakomslag, glimmerstickers, lærred, højglans og gang i farverne.

_

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_07

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_23

Priserne var ved første øjekast noget høje, og konceptet er da også tænkt som et univers i high-end butikker, der installerer konceptet med to store (lidt kedelige) reoler, fyldt op med goodies.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_18

Hvis du som jeg er typen der godt kan ae et stykke viskelæder i en halv time og få åndenød af at vælge mellem 22 notesblokke, vil du elske bland-selv-butikken. Tjek den ud i Normann Copenhagen nu.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_26

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.