Summer Kelim – House of Dhurries

Jeg er vild med tanken om at skifte om

-altså at have nogle elementer i din bolig, som markerer sommer, og alt det gode der følger med.

Vi trænger til lys, farver, lette materialer og sommerlige vibes. Du gør det lettest med tekstiler og tilbehør: puder, gardiner og tæpper. Jeg har derfor i sommerens anledning teamet op med et – for mig nyt firma; House of Dhurries.

2-IMG_5104

Resultatet af min lille makeover derhjemme er virkelig til at tage at følge på, og jeg er så glad. Vores køkkensofa fik en sommerkelim, og se hvor fint det løfter og letter.

3-IMG_5106

Blandt de mange fine styles i kollektionen valgte jeg “Native Terracotta” i Dhurries serien, fordi den lægger sig så helt perfekt i mellem stoffet på den lille sofa, og de mange terracotta detaljer i potter, lamper, kunst  (og tagene udenfor).

Bunden er lys i en knækket hvid, uden at virke sart. Tæppet er fremstillet i 100% bomuld, der giver en god tyngde til tæppet, uden at det virker uldent og vinterligt.

4-IMG_5111

En fin detalje er det prægede mærke i skind. Dhurries er kendetegnet ved at være100 % bomuld – håndfarvede garner og derefter håndvævet. Alle produkter er lavet i Nordindien

_

5-IMG_5115

Hvis du følger med på bloggen, vil du også vide at jeg er stor fan af løse tæpper. De skaber zoner i et stort rum, giver møblerne “sko” på så de ikke står og svæver, er super for akustikken og gør på nul-komma-fem et rum færdigt.

6-IMG_5122

House of Dhurries er resultatet af års research og produktudvikling i Indien. Charlotte der står bag firmaet, rejser med sin forretningspartner rundt i landet for at udvælge de bedste samarbejdspartnere.

De har fra starten haft som mål at lave et design der rammer vores nordiske smag. Jeg er specielt vild med farverne, der netop gør udtrykket let og passer så fint ind i vores skandinaviske hjem.

collage

Udover de fladvævede Dhurries finder du også både tæpper og puder i kategorien Chindi, der er fremstillet af restmateriale fra modeindustrien i Indien.

Bunden, dvs kæden der er opspændt på væven kan være nylon eller læder og heri væves så bomuld, denim, viscose, silke, uld eller polyester.

Læg især mærke til den sildebensvævede variant, der har et fint nyt, mere stille udtryk. Puderne er skønne, måske i sommerhuset eller som hovedgærde i din seng?

SweetTip: I anledningen af sommeren har House og Dhurries lavet en kampagnekode på 10 % rabat til alle læsere af The Sweet Spot. Brug koden “sweetspot” – gælder fra den 19.5 og 14 dage frem. 

Indlægget er blevet til i samarbejde med House of Dhurries. Alle ord, udtryk og begejstring er helt min egne. Tak til mine sponsorer, der gør kreativt kontent på bloggen muligt.

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.