Formland FW ´16 – Love is in the air

Er det bare mig, eller går tiden hurtigere i år?

Om kun 3 uger står der sommerferie i min kalender og jeg er slet ikke klar! På den anden side af ferien står et stort kryds, ja faktisk et hjerte og blinker i dagene 18. – 21. august. Det er tid til Formland igen!

Og hjertet står der jo, fordi messen er et hjerte-barn for mig, men også fordi Formland står i kærlighedens tegn denne gang. Efter turbulente år, er branchen (og messen) landet et nyt, spændende og sikkert sted, der samtidig skuer frem.

Retail er i vild forandring og Formland har bevist at være stedet, hvor aktørerne mødes. Det fysiske møde, handels – og inspirationskicket kan ikke undværes – og Formland leverer den perfekte ramme dertil. Jeg glæder mig som altid til overraskelser, nye forelskelser og inspirations-overload!

Flower_595x300_final

Kærligheden strømmer også ud fra, de med garanti flotte, Trendzoner, som Eckmann Studio står som garant for. Love is in Bloom i hal E, hylder kærligheden til planter og blomster, det håndlavede, ægte og autentiske samt til traditioner, gæster og fester. Mød planteentusiaster og få inspiration til borddækningen til efterårets fester.

devils ink

Tatoveringer er ikke længere kun for sømænd og dansepiger, men for alle med et ønske om at udsmykke deres krop. Devils Ink er rykket ud af de vanlige lokaler og åbner under messen Pop Up Studio i Trendzonen i hal E. Den perfekte lejlighed til at gå all-in med din kærlighedserklæring og få foreviget din elskedes navn.

_

1-MH_stoltz_aw16_599

Messen er (mellem os) overvældet af deres egen succes og der er rift om pladserne. Flere gode navne er dog på plads (og tilbage) på messen. Greengate, Broste Copenhagen og Bloomingville har meldt deres ankomst. Personligt glæder jeg mig også meget til at besøge Madam Stoltz‘ stand, og pille i deres lækre rå og bløde kollektion, der emmer af kærlighed til 70erne.

1-_T1P5357

Der er med garanti også kærlighed og passion bag det spritnye brand A Simple Mess som TV vært og tidligere chefredaktør for Bolig Magasinet, Louise Dorph står bag. Kollektionen der består af egne tegninger, eget design og håndplukkede elementer fra hele verden, vil med hendes egen ord hylde det smukke rod – det rod som afspejler det levede liv, hvor der er plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet.

SweetTip: Hvis du allerede nu ved du skal på Formland, kan du nu sikre dig gratis billetter! Men vent ikke for længe, tilbuddet gælder indtil den 21. juni. Tilmeld dig her. 

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Alle ord og begejstring er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere som gør kreativt kontent muligt på bloggen. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.