HAY for IKEA!

Ja, du læste rigtigt!

Det er tæt på breakin’ news i min verden, og nu kan jeg endelig sige det højt og dele nyheden med Jer: HAY er IKEAs nye navn, som samarbejdspartner for en specialkollektion i efteråret 2017.

IKEA-flabrik26505

Og hvorfor så sige det nu, tænker du måske? Fordi jeg i skrivende stund sidder i et tog, på vej til IKEAs hovedsæde i Älmhult i Sverige, for at se kollektionen og tale med Mette og Rolf Hay, når kollektionen YPPERLIG lanceres senere i dag.

Jeg har fået fingre i et par enkelte billeder, og viser selvfølgelig en masse mere, når jeg når frem. Følg også med på @thesweetspotdk på Insta.

IKEA-flabrik26430

HAY designer ny kollektion for IKEA

IKEA-flabrik26454

Mette Hay siger: ”Måden vi arbejder med produkter i kollektionen er ved at forene og kombinere farver til et friskt, moderne look. De elementer, vi har arbejdet med i IKEA, eksperimenterer med mange forskellige materialer – aluminium, metal, terrakotta, tekstiler, plastik og træ – for at skabe en alsidig serie med forskellige muligheder for anvendelse, som vi er meget begejstrede for.” 

IKEA-flabrik26461

 

IKEA-flabrik26520

 

 

  1. #1 8. juni 2016 11:14 af Louise

    Det glæder jeg mig virkelig meget til at se IRL. FEDT!

  2. #2 14. juni 2016 22:09 af Laura Scheuer Trøstrup

    Hej Louise. DET gør jeg også! Kan næsten ikke vente til 2017.

  3. #3 24. juni 2016 12:56 af Rene

    Det bliver virkelig lækkert når det kommer! Jeg skal KLART have det! :O

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?