Blomster, budding og nedtælling til Formland

August er altid så fuld af nyt

Og selvom året jo er halvbrugt, er der en forventning i luften og en stemning af, at det er de næste måneder året for alvor falder i hak. Måske fordi jeg elsker det tidlige efterår med blå himmel, høst og messer fyldte med nyheder.

Om bare 13 dage skydes Formland i gang og aldrig har programmet været mere spækket – med inspiration, produktnyheder, events og stande på række. Formland er med sine over 430 udstillere en af Nordens største designmesser  – det kan kun blive en fest!

DSC09621

Ingen fest uden sødt, og et af krydserne på min rute er det nye brand Hattesen Konfektfabrik, der laver håndlavet lakridskonfekt på egen fabrik på Ærø. De sætter smagen højt og laver lakridskonfekt i 9 varianter, pakket i æsker med 3 varianter i hver.

*

Friday-15.3

Alle elsker blomster og på Formlands mange workshops får du rig lejlighed for selv at aflure de professionelle kunsten at binde en buket.

På trendzonen Love is in BLOOM i hal E, designet af Eckmann Studio, kan du bl.a. møde roseproducent Rosa Eskelund, blomsterkunstner Karen Kirkegaard fra BLOOM K, hortonom Bente Halkjær og Louise Dorph, der alle vil dele ud af deres genveje til at bo smukt med blomster og buketter. Se hele programmet her. 

aldrig har programmet været mere spækket – med inspiration, produktnyheder og events

_

getimage

Ingen fest uden lys, så læg vejen forbi trendzonen FOCUS, skabt af Fly + Helsted, der med altid sikker grafisk sans vil formidle efterårets (belysning)trends og har lovet, at der bliver masser af tip til at indrette med farver. Det glæder jeg mig til at se.

*

opskrift_klassisk_vaniljebudding

Sig det ikke til nogen, men jeg har også sat kryds på min rute, når den skønne foodie og kok Marie Holm kreerer buddinger, bl.a med lakridsingredienser fra Bülow Lakrids. Se de fristende mad-events her. 

*

pt_1600594-Dania-Box-2-Black-02

Efterårets retail handler også om gaver og isenkram. Så mangler du inspiration til den slags, må du omkring hal L, hvor der med garanti er stel og julegaveideer på agendaen.

Med her er også Skagerak, der i disse år udvikler sig enormt spændende med designsamarbejder og retænkning af klassikere. Dem skal jeg også forbi.

*

SweetTip: Husk at der både går en bus t/r København – og at der også findes en fly/shuttlebus pakke, så du for kun 800 kr. lander på messen P-Plads allerede kl. 9 om morgenen.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt. Alle ord og begejstring er mine egne.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.