Ferm Living AW `16 news

Det er store nyhedsuge

-og kan være en smule forpustende at følge med på alle kanaler. Men det er sgu ok, for der er så meget fint og nyt i gærde.

Spritnyt fra fad er også Ferm Livings nye efterårskollektion med virkeligt stærke nyheder, lad os lige se lidt på dem:

Under titlen Subtle Dwelling sætter Ferm fokus på de gode basis elementer – underspillet lækkerhed med langtidsholdbare materialer, abstrakte, subtile dekorationer og masser af nyheder på møbelsiden.

3-FERM_LIVING_IMAGE_PK_02

Jeg eeelsker skamler og er derfor head over hills med den nye Herman skammel med linoleumstop. Brug den som natbord, til gæster, kaffekoppen, børnenumser, potteplanter ogogog

4-FERM_LIVING_IMAGE_PK_14_v3

Vitrineskabet er stadig en forståelig våd drøm for mange, og Ferms Haze er så dejligt anderledes og urbant at jeg bliver ret svag. Råglas og lange ben letter udtrykket, så det skal nok blive en darling.

5-FERM_LIVING_IMAGE_PK_15

Mingle bordet består af løse malede skulpturelle bukke og topplade i det dejlige linoleumsmateriale. Kombiner de forskellige farver af top og stel og design dig et superfedt nyt spisebord for 8.000 kr.

_

2-FERM_LIVING_IMAGE_08

I kollektionen er også et væld af lamper hvor du igen kan skræddersy og sammensætte præcis det udtryk du måtte ønske. Se alle dele her. 

1-FERM_LIVING_IMAGE_04

Selvom jeg ikke er til duftlys, må jeg bare have fingrene i de her kopper der rammer præcist ned i vores 70er flashback taktile crawing lige nu. Lysene brænder 70 timer og kopperne er med reaktiv glasur.

6-FERM_LIVING_IMAGE_24

I mit stylist-slæbe liv er alle opgraderinger af Ikea-pose-sække særdeles velkommen. Sækken her med læderremme er derfor på ønskelisten.

Alle nyheder er i butikkerne og på Ferms webshop fra oktober.

Sweettip: Tjek også den virkeligt fine børnekollektion, hvor jeg i sær er vild med det printede bambusstel

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.