Om messekriller, langtidsholdbart design og chokolade

I morgen kl. 9 bliver Formland erklæret åben – og jeg er så klar!

Sammen med 440 udstillere, det fantastiske personale i MCH og ikke mindst de tusindevis af besøgende der de næste fire dage vil besøge de mange haller.

Jeg kan ikke helt tælle, hvor mange gange jeg har gjort det – taget turen, set skiltet og hver gang rammer det mig: Ægte spænding og glæde over at være en del af en branche, hvor det handler om at bidrage til verden med noget pænt, fornuftigt og brugbart.

Og jo, her er også masser af dims og lir og ret meget chokolade – og en del nisser, og hurra for det også, fordi fælles for alle er glæden over mødet med hinanden. Fryden ved en god handel, nærværet og hurtigheden ved det fysiske møde og ikke mindst kicket af inspiration, der er uundgåelig.

Kig med på min liste og sig hej når vi ses i gangene.

1-Woud 15.11.26 Miljø34420_brass

Woud står for vægtigt, seriøst, ungt dansk møbeldesign når det er allerbedst. God bred kollektion af både fin belysning, trendy accesories og gode polstermøbler. De skal hilses velkommen på messen!

*

3-stelton

Stelton rykker i den cool retning, både på billed- og produktsiden. Jeg er helt vild med deres gedigne og på en gang klassiske og rå kaffeserie, så den skal bestemt tjekkes ud. Det samme skal også Steltons RIG:TIG serie, som jeg, i sin næsten japanske enkelhed, altid har haft et svagt punkt for.

_

5-Ro_kitchentools_front

Ro Collection er som forholdsvis ny udstiller på Formland, bestemt en anbefaling værd. I sin hyldest til håndens arbejde og den gode streg, bevæger Ro sig fint imellem craft og produkt på et højt og internationalt plan med langtidsholdbart hverdagsdesign. Se dem!

*

1-Greenify_image_fermliving

Greenify er grønt, når det er allerbedst for øjet. Som webshop og jævnlig pop-Up butik med trendy potteplanter og færdigplantede altankasser har Greenify gjort den botaniske trend spiselig og tilgængelig. Hør om deres spændende eventyr i foredraget her. 

*

4-getimage (1)

SweetTip: Husk nu, hvis du skal til messen fra København, findes der en genial kombo af fly til Karup, bus direkte til messen og retur igen, når messen er slut. Hvis du er mere til det, går der også en bus.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt. Alle ord og begejstring er mine egne.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.