Tilbage på pladsen

Det er mandagen over mandage

Dagen der kræver store kopper kaffe, en lille kleenex efter aflevering (af meget store børn) og en post-it i skuffen med passwords til arbejdslivet.Og det er meget ok altsammen. Og i virkeligheden cool, for jeg elsker efterår, når det bare ikke er for råt. Men striktrøjer, blååå himler, blommer, nye støvler – kom med det. Det er min sæson.

Og lad os lige tage det klassiske “back to work” indlæg. For der er meget fint derude, og en masse i gærde fordi vi nu snart har overgivet os, og erkendt at grænsen mellem arbejde og stue-køkken er flydende. Vi kan lige så godt kan få noget pænt ud af den der hjemmeløsning med laptop med mere.

backtoschool1

Skab-Rum er et fint nyt bekendtskab med snedker-guf og fine muligheder for at skræddersy. Den virkeligt pæne kontorstol er fra Magis.

backtoschool4

Northern Lightnings arbejdslampe Buddy har indbygget charme og selvtillid. Jeg er vild med ideen og de fine linjer.

_

backtoschool3

House Doctor lancerer i dette efterår en meget anvendelig stationary-linie. Altid utroligt behov for æsker og dimser. Også her på matriklen.

backtoschool2

Mød Kullaberg, Ikeas nye bud på en kontorstol, der passer i stuen. Fint med drej på flad fod, så gulvet forbliver intakt. Og god kombi med skuffer og løst stel i den anden side.

God mandag derude. #hejhverdag

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.