Et nyt soveværelse – og noget om indretning af yndlingsrum

Efter et par virkeligt crazy uger

med flytning, fotojobs i store stakke og døgn der var alt for korte, er det endelig tid til at blogge.

Vel bænket på mit dejlige kontor, med varm kaffe og 7 muleposer der skal tømmes, skal jeg allerførst vise jer noget. Nemlig resultatet af et skønt samarbejde med Julia og hendes familie om forandringen og indretningen af bl.a deres soveværelse.

1-sovevaerelse_01

I løbet af mange måneder sidste år tog vi (næsten) hele turen rundt i deres skønne hjem. Byttede om på kontor og soveværelse, entré og gæsteværelse. Rev ned, lukkede døre og åbnede andre. Plus en helt masse maling og endnu flere nye møbler.

_

2-sovevaerelse_07

Resultatet af “den store renovering” som Julia kalder det, kan du nu se i det nye (virkeligt pæne) Boligliv der er på gaden nu.

Jeg er i al beskedenhed mega stolt af resultatet og sender taknemligheden videre til Julia og Johan, for deres mod og store Ja-hat. Vidunderligt med kunder der har tillid og er evigt positive over alt det jeg foreslog.

I artiklen, som er den første i en ny fast serie om mine indretninger, kaldet “Mit yndlingsrum”, kan du læse alle farvekoder, møbeldetaljer og gå i dybden med alle de detaljer, du forhåbentlig kan bruge derhjemme.

Skriv hvis du har spørgsmål om detaljer eller indretningen af dine egne yndlingsrum.

Alle fotos er taget af Bjarni B. Jacobsen. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.