Designletters – nyheder FW 2016

September har været en lang sød Indian Summer

-som jeg desværre slet ikke har haft tid til at nyde nok. Ikke at jeg elsker den mindre af den grund. Måneden der hylder alt det bløde og nye, som vi slet ikke var klar over vi havde lyst til. Min mailboks svømmer over af dejlige items, som i udvalg kommer på ønskelisten.

I mailboksen var også de færdige billeder på nyt fra Design Letters. Ikke at de er nye for mig. Jeg var nemlig så heldig for noget tid siden, at få lov at style alle miljøbilleder fra Mette og hendes dygtige teams hånd.

Se med herunder, hvor jeg har valgt mine favoritter blandt en stor buket af nyheder.

6-d_l_13_232

Den smørbløde blomstermark aka sengetøjet i Arne Jacobsens design er en favorit, sammen med reolen med metalhylder.

1-d_l_02_063

Nyt er også at drikkelåget til bogstavkopperne nu fås i fire farver.

3-d_l_05_286

Det virkeligt gode bord Table to Go, tegnet af Christian Flindt, fås nu i en sort version jeg spår en stor fremtid.

_

7-d_l_19_185

Supersjovt og praktiske bogstav-hooks, med en lille krog gemt på bagsiden. Gode til entré, børneværelse eller som her til baddet. Håndvask fra Copenhagen Bath. 

4-d_l_09_014

Deciliter- og litermål så fine de gerne må stå fremme.

5-d_l_11_023

Sæt to reoler tæt samme, og du har den perfekte baggrund for kønne hverdagsobjekter. Tjek også de super magnetiske nye hooks, der kan hænge og holde på undersiden af en magnetisk hylde.

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.