5 gode nyheder fra IKEA

Jeg elsker hverdage

-dem er der heldigvis flest af. Og jeg elsker sensommer. September starter i dag, og her i huset er den fyldt af fødselsdag og bryllupsdag og lige om lidt flyttedag. Og lige ved siden af hverdage og sensommer står det nye Ikea katalog, der kom ind af brevsprækken for en uges tid siden.

For Ikea er så dejlig hverdag. Dejlig overfyldt og fuld af speedede unger, både på tryk og i virkeligheden. Og sorry, men jeg har ikke engang fået læst kataloget endnu. Men jeg var jo i Sverige – The Âlmhult way for fornylig og der bed jeg mærke til 5 efterårsnyheder, som så småt er på vej i butikkerne. Here goes:

2-ikea småborde
Gladom er et bakkebord i malet metal. 2 farver, 149 kr.

1-ikea cykel

En Ikea cykel, hvor cool er det lige! Sladda er med stel i aluminium, har kæde i silikone og der kan købes anhænger, hjelm, cykeltasker og bagagekurv i samme serie.

Ikea er så dejlig hverdag. Dejlig overfyldt og fuld af unger

_

4-ikea Sort

Kollektionen Svärtan er et samarbejde med den svenske tekstildesigner Martin Bergström og indiske modestuderende. Kollektionen har fokus på tekstur og taktilitet og jeg er vild med det rustikke udtryk i bakkebord og skålen her. I Butikkerne fra september.

Ikea reoler

Der er øjeblikke hvor man kan drømme om at ens hjem ser sådan her ud, men mindre kan gøre det. Reolsystemet Elvarli er et superflexibelt nyt reolsystem i epoxymalet aluminium. Se det her 

5-ikea lixhult

Lixhult er måske 2016s svar på Ikea PS skabet med locker detaljer? Metallåger og korpus i mange farver og tre størrelser, med eller uden ben. Fint design og modularitet.

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.