Se min nye stue!

*sponseret*

Næsten simultant med flyttebilen

-rullede en meget stor kasse ind i vores tomme hus. I kassen var et nyt tv, nemlig  et Samsung Curved Smart TV, som jeg skal teste de næste par måneder.

3-4-img_5158

Og hvad stiller man så op med sådan en fætter. Dvs. hvordan indretter man sig hyggeligt med en buet skærm? Vi kender bedst til de flade. Altid sundt at få indretningsudfordringerne helt tæt på kroppen selv, så jeg takkede ja til både at teste det buede TV og integrere det i indretningen i vores nye hjem.

1-1-img_5141

  • Byg et miljø op omkring skærmen: Med muligheden for at hænge dit TV på væggen kan du i princippet have en helt tom væg, kun med et TV. Men det er bare for trist. En skærm er en gadget, og elektronik kræver modspil af bøger, planter og kunst for at stuen får liv. Det er derfor fint at møblere til siderne og under skærmen. Jeg valgte med vilje møbler der visuelt gik lidt op over underkanten af skærmen. Reolerne er Ferm Livings Punctual system.
  •  Hæng skærmen op: Udnyt de nye muligheder som de slanke skærme giver og hæng TVet op. Når det buede TV hænges op på væggen bemærker man næsten ikke kurven på skærmen, men alle i stuen får alligevel en bedre visuel oplevelse på grund af det buede design. Det giver også lethed og fleksibilitet i din indretning. En arm er også en god mulighed, da du så ikke bliver så låst i din indretning og kan møblere så man ikke altid kigger direkte ind i skærmen, når den ikke er tændt._

2-2-img_5153

  • Husk de personlige items. Din yndlings keramik, de smukkeste bøger, en god lampe og en stor plante. Alt sammen ting der bløder op og gør det naturligt at bo med en stor mørk flade.
  • Brug væggen bag skærmen. Store elementer, som her en plante, en gallerivæg med billeder eller en mørk malet væg bag TVet vil få det til at falde mere naturligt ind i indretningen.

4-3-img_5169

  • Vælg smuk elektronik. For jo, det findes. Samsungs Curved Smart TV har nu boet hos os en måned, og det jeg i starten synes var en stor mundfuld, er vokset på mig. Rammen er jo vildt tynd, det kurvede design gør at billedet synes større, interfacen er dejligt intuitiv og den indbyggede app- og guidefunktion gør at det ikke kræver en tyk manual at gå igang med ny elektronik.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Samsung. Tak til mine sponsorer, der gør at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

En skærm kræver modspil af bøger, planter og kunst for at stuen får liv.