Nye lamper, sofadrømme og stilleben trang

Mit fine nye hus tager tid!

-og tålmodighed er ikke min stærke side. Men det bliver så fint, og i ventetiden lader jeg mg friste af alle de nye labre produkter der truer med at sprække min indbakke.

1-pf_image-_16

Smukt inspirerende miljø og stemning i Pernille Folcarellis nye efterårskollektion. Billedet her gav samtidig svar på mine sofadrømme, så nu venter jeg på det bliver mandag og at vores nye sofa i uld kommer hjem.

2-ro

Når alle flader er hvide og vinkelrette må der organiske former, tekstur og håndværk som modspil. Jeg er vild med næsten alt hvad Ro gør og i sær skålen her gør godt.

1-forbo_furniture-linoleum_04

En stor åben trappe og hårde glatte gulve (tilsat to børn) udfordrer lydniveauet. Jeg har derfor besluttet at udskifte spisebordspladen med en ny i linoleum. Og lige nu sidder jeg og savler over Forbos spritnye farvekort. Det bliver svært at vælge…

_

5-cobra-wall-lamp-matt-white

Jeg skal ud og shoppe ikke mindre end 7 væglamper til det åbne trapperum, og kan måske endelig opfylde drømmen om at få Gubis Cobra lamper indendøre. Så smuk og organisk.

5-2

Stilleben har japansk tema i disse dage, og jeg tør næsten ikke gå derind, i angst for at blive overfristet. Specielt kanden her lokker voldsomt. Ville gøre godt i min samling.

3-feature-02

I soveværelset er den relancerede Radiohuspendel fra Louis Poulsen på moodboardet. Alle Vihelm Lauritzens design føles så rigtige pt.

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.