Forår, fællesskab og Formland

(sponseret)

Her på kanten af et nyt blankt 2017

er det naturligt at snuse ind og mærke efter hvad vi tror på kommer til at ske.

Jeg mærker ord som relationer, samarbejde og nye fællesskaber boble i den gryde der hedder “det nye”. Og når man først har de briller på, er der ikke langt til at se dem poppe op alle steder.

Præcis derfor, er jeg så evigt glad og taknemlig for igen, at være en del af Danmarks fedeste (og eneste) design- og interiørmesse Formland.

Jeg vil indtil messen starter den 2. februar give dig en update på bloggen om hvad og hvorfor du må og skal afsted, så vi sammen kan nyde og fryde os over talent, købmandsskab, trendupdate og smukke produkter præsenteret på den bedst tænkelige måde i MCH Messecenter Herning.

1-eckmann_sense_ig grafik: Eckmann Studio

Eckmann Studio ligger lige nu vandret for at få de sidste brikker på plads til deres trendområde “The Common Sense Shop“. Fremtidens retail må og skal byde på oplevelser og rammer for fællesskab for at tiltrække forbrugeren.

“The Common Sense Shop” er et moderne handels- og forsamlingshus, hvor man kan føle sig hjemme, opleve god service og gøre en god handel. Her kan man drikke sin kaffe og arbejde på den medbragte laptop. Man kan netværke og søge det sociale fællesskab ved at mødes med familie og venner, spise dejlig mad i caféen og føle sig velkommen hver dag – året rundt. 

Jeg glæder mig og gætter på vi bliver budt velkommen i et univers der vil rumme lækre produkter, nøje udvalgte gode ting der hylder hverdagen, glæder hånden og håndværket.  Nøgleordene er: no-nonsens, kvalitet, design, pris og produkter med funktion.

*

4-udklipFoto: Depanneur

En kiosk, der er en kaffebar, der er en designbutik, der er en bar.

Sådan nyfortolker Nørrebro’ske Depanneur kioskbegrebet, og udlever dermed til fulde, de nye toner om folkelige mødesteder, der giver plads til co-operationer og fokus på kvalitet.

Jeg gætter derfor på der bliver gang i gaden og max hygge når Depanneur popper up i caféområdet centralt i ONE i hal J.
*
_

 


new-magsFoto:New Mags

Glæd dig også allerede nu til et væld af nye spændende områder og udstillere. I skrivende stund har mere end 400 brands signet op. Du skal derfor gøre dig klar til at gå nye ruter og besøge en messe med opdateret look og indhold, hvor flere communities bytter plads og hal.

Jeg har sat mange krydser i den voksende udstillerliste og glæder mig til gensyn med Strups og lækre L:A: Bruket og ikke mindst New Mags som du alle finder i den ny-kuraterede hal J.

*

2-getimage

I netop hal J vil du for alvor møde et forandret udtryk og ikke mindst indhold.

Mads Arlien-Søborg har under det nye concept ONE og ONEcurated, samlet og inviteret nøje udvalgte udstillere og studerende indenfor keramik, stationary, belysning og eksperimenterende design.

De toneangivende frontløbere præsenterer de nyeste tendenser inden for interiør, småmøbler, kunsthåndværk og belysning. Vi inviterer dig til et område fyldt med særlige oplevelser, innovative koncepter og eksperimenterende produkter.
*

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine sponsorer, der gør at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

 

 

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.