Vægkunst, bolcher og messekrydser

(sponseret)

Oplader, powerbank, visitkort og sneakers…

Jeg pakker og messekrilleren er begyndt at boble. Jeg glæder mig til Formland, der åbner denne torsdag!

For mig er det tyvstarten på forår – med farver og materialenyt og snak, snak, snak med alle de søde, gode mennesker i den her branche.

Med på listen er også krydserne på den mentale liste over nye og gamle udstillere, der skal besøges og tjekkes ud på deres stande.

3-gallery12
Foto: Wulffwinding
Jeg må undersøge de smukke vægophæng hos Wulffwinding. Dejligt med nyt til væggene, og spændende med et skulpturelt og taktilt bud i smuk styling.
*

2-DropsBySamira_Truthful-ingredients-566x340
foto: Drops by Samira
Når sukkertrangen melder sig efter timers trav op og ned af gangene, kan man altid liiige slå et slag ind i foodhallen, der denne gang findes i hal L. Drops by Samira er med første gang, og hendes bolcher lokker med smuk emballage (der altid  kan overbevise mig) og ingredienslister med  passionsfrugt og hindbær i kombination med lakridsrod og Bourbon Vanilje.
*

5-d4053fb2-3c03-4113-a2b1-52a53fcb8ddf
Foto: Pernille Folcarelli
Pernille Folcarelli slår stort op med nye botaniske print, denne gang i oversize størrelser til væggen. Kunst-tapetet leveres som én lang rulle, der nemt skæres op og monteres. Brug dem bag en sofa, på en endevæg i entreen, på børneværelset eller som XL sengegavl i soveværelset. Perfekte til at sprede mere forårsstemning. Find standen på J7242
*
_

yaiyai
Foto: YAIYAI
Navnet kunne næsten lyde som en lille vuggevise. Jeg bliver i hvert fald ret så lækker-søvning, når jeg ser det finefine økologiske sengetøj fra YAIYAI. Stilen er grafisk, enkel og skandinavisk på den moderne måde. Du finder puder, plaider og sengetøj til store og små i kollektionen. Find den hos The Danish Sales Agency på stand J7288
*

gingerbar
Grafik: Fly + Helsted

Og så glæder jeg mig altid til at se hvad dygtige Fly+Helsted har begået. Denne gang slår de deres folder i hal L, hvor Ginger Bar – med mad fra Yutaka, frister med orientalske nuancer og friskrullet sushi.
Følg med i opbygningen her på Instagram
*

4-getimage

SweetTip: Husk nu at Herning og MCH kun er en kort rejse væk. Messeflyveren fra København og den inkluderede shuttlebus gør, at du lander i forhallen kl. 9 og er retur i Kastrup kl 19 – hvis altså du ikke nupper en dag mere. Der går selvfølgelig også messebusser og tog, se meget mere her

PPS: Vi ses selvfølgelig under messen, hvor jeg igen laver takeover på Formlands Instagramkonto @formland_official

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine sponsorer der gør, at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

 

 

 

 

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.