Mit nye hus #1 – børneværelser og udsigt

(sponseret)

Godt nytår, er vel ved at være på sin plads

– jeg håber at du kom godt ind i ´17 og havde præcis den jul du drømte om.

Apropos på plads, så er det præcis hvad vi er ved at være – eller næsten. Det er i næste uge, 4 måneder siden vi fik nøglerne til vores nye hus og jeg har sådan glædet mig til at vise jer rundt.

Det er måske lidt hårdt at være “bagerens børn” når man ens mor er indretter, men nu er vi endelig blevet næste færdige med børnenes værelser, som jeg har lyst til at vise jer.

Da vi købte huset, der er et 3 etagers rækkehus + det løse, valgte vi at beholde to ret små børneværelser (og så omdanne et stort værelse til et legeværelse, efter den engelske “nursery” model) Det fungerer virkeligt fint, de elsker deres små overskuelige værelser.

4-img_5182
Hugo, der fylder 3 år i denne måned har det forreste værelse med en stor skydedør, et stort vindue og dermed et dejligt lys. Hans tøj har vi et andet sted, så her er der heldigvis ikke et højt tøjskab der fylder.

1-img_5173
Hans seng skal inden længe laves om til juniorlængde, det er lige plads til ved siden af døren.

2-img_5176
Til højtlæsning og hygge har vi brugt en sofapuf med store puder i ryggen. Og så har vi prioriteret et langt skrivebord (plade med ben), så der kan sidde to ved siden af hinanden og lege.

5-img_5183
Langs den ene væg står der to lave reoler, som vi har malet med blå kalkmaling fra Annie Sloan, og herefter givet voks.

_

 

3-img_5192
Vinduerne og al det lys der vælter ind, plus det faktum at der ikke er langt til naboer og indkig, gjorde at vi havde et stort behov for gardiner, gerne med mørklægning.

Børn går tidligt i seng, og inden længe (jaaaa) er det lyst også kl. 20, og så er det svært at falde i søvn for de små.

Jeg teamede derfor op med Luxaflex, der leverer lækre skræddersyede løsninger i gardiner og solafskærmning. Og sikke en forskel.

Det slår mig hver gang hvor færdigt et rum bliver af at få de rigtige gardiner! Der er noget super lækkert over at få produceret et produkt på mål, præcis i de farver og finisher du ønsker. Lidt som at få syet tøj på mål.

6-img_5186
Jeg valgte, efter råd fra konsulenten der var ude, at gå med et plisségardin i typen Duette.

De kubeformede huller der opstår fordi der er to lag stof, gør at gardinet isolerer mod kulde og varme, og giver samtidig mulighed for at have en farve mod rummet og mørklægning mod lyset.

7-img_5188

Pga vinduets store mål valgte vi at gå med en såkaldt “Top down/Bottom Up” løsning, der gør at du både kan hejse underkanten op og overkanten ned. Det giver mulighed for at afskærme midt på ruden, og samtidig få glæde af lyset ovenfra – godt mod indkig og passerende sollys.

Hele gardinet er betjent med Smartcord, som er afkortede snore, der ved hjælp af et fjedersystem gør at snoretrækket med greb er ganske kort. Det gør at børnesikkerheden er i top, og der er ingen generende snore.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Luxaflex. Tak til mine sponsorer, der gør at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.