Talenter, inspiration og store klassikere

(sponseret)

Det lykkes mig gang på gang at blive imponeret og ydmyg

-over den enorme indsats det kræver at stable en messe på benene.

I skrivende stund gør over 440 udstillere sig klar til at tage på Formland, og luk lige øjnene og se for dig hvor mange mennesker i virksomhederne, hallerne, hos producenterne, stylisterne og trykkerierne, der kæmper for at nå det hele – og det gør de.

For den her branche og messe er gjort af “do’ere” – skønne, stræbsomme mennesker med noget på hjertet, de gerne vil dele. Derfor min ydmyghed over at arbejde med og dele ud af alle de her menneskers historier. Jeg glæder mig om muligt endnu mere til denne messe:

1-HAY Milan 2016 81foto: HAY

  • Fordi HAY er tilbage på Formland, i topform og med en skov af gode nyheder!

Above-sort-3foto: Louis Poulsen

  • fordi de store klassiske brand er linet op. Ny udstiller er bl.a. Louis Poulsen, der lancerer Mads Odgaards nye lampe, Above. Og som nok også har deres Radiohuspendel med, så jeg kan ae den.

humdakin2foto: Humdakin

  • fordi foredragsprogrammet dagligt opdateres med inspirerende menneskers indlæg om trends, retailforståelse og baggrundshistorier. Lær blandt meget andet om bæredygtig rengøringsskole fra Humdakin, innovative bolcher fra Drops by Samira og trends fra PEJ gruppen. Følg med i foredragsprogrammet her.

_

  • fordi jeg næsten ikke kan vente med at gå ombord i talentland. Hele hal J3 er omdannet til en landsby, beboet af mere end 80 upcoming iværksættervirksomheder under paraplyen Creaters Community.  Formland giver de udvalgte iværksættere fra hele Nordeurope mulighed for, ikke kun af udstille og afsætte deres design, men også i samspil med deres mentorer, at sparre og dygtiggøre sig inden for branding og produktudvikling.

långhylla1-973x760foto: NOIA 

med er NOIA Designstudio med en række stramme, innovative møbler i cool design.

elskfoto: Elsk/Emil Fjord

Tjek også den spændende historie bag ELSK, der producerer cool tøj og smukke postere med omtanke og bæredygtighed, som omdrejningspunkt.

homer2-crop-u7542

Sig Harald Hermanrud, og skriv navnet bag øret. For jeg spotter at navnet og ikke mindst møblerne herfra er noget, vi vil lægge mærke til fremover. Jeg er vild med reolen Homer, og glæder mig til at se produkterne i virkeligheden

Vi ses på Formland, der starter den 2. februar.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine sponsorer, der gør at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.