Håndlavet for alle – Ikea PS 2017

(sponseret)

Der er forår på vej

-og jeg ved det, fordi min mailboks slet slet ikke kan være i sig selv af bare nyheder og lanceringsmails.

Og som en anden udsendt medarbejder i felten, er jeg i skrivende stund i Stockholm, for at opsnuse forårsnyheder på møbelmessen her. Simultant med messen i den smukke broderby, er selvfølgelig også en lang række events, som vi løber rundt til.

IKEA er trukket i forårstøjet – og gør klar til et nyt og spændende år, bl.a. med lanceringen af en ny STOCKHOLM kollektion, der er i butikkerne fra april. Jeg har fået lov at smugkigge og dele billederne med jer her:

1-PH141743

STOCKHOLM er som bekendt IKEAs eksklusive linie, og det ses især på sofaen og de tilhørende puffer i mørk og mættet blå eller brændt rød.

Velour og rattan er hovedmaterialerne i møblerne Og selv om det kan lyde som en modsætning går det smukt i par sammen, og resultatet er en fin skandinavisk lethed.

2-PH141748

Jeg spår at skabet her med flettede fronter og sider bliver en bestseller. Fin nyt udtryk, god højde med dekomuligheder oven på og smukt nordisk udtryk.

3-PH141752

Det samme gælder sofabordet her og matchende bakker i formstøbt ask.

 

_

5-PH141722

Kollektionen rummer 47 items, bl.a. en række fine løse tæpper i uld.

Vi har villet skabe en kollektion til velvære, kvalitet og tilgængelighed, vi vil fejre “Slow-living” fortæller Vivica Olsson, der er Creative Leader i IKEA.

4-PH141725 (1)

Chrome og de kolde metaller ses som et nyt indslag, og afløser messing en smule i 2017. Lampeserien fra STOCKHOLM bryder da også fint de matte overflader fra flet og velour.

6-Ikea PS

Et potpourri over mine favoritter fra IKEA STOCKHOLMS kollektion, der lanceres i april 2017

Indlægget er skabt i samarbejde med IKEA, der har inviteret mig til lanceringen. Tak til mine sponsorer der gør, at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

1 Comment

  • Patrick siger:

    Der er virkelig nogle fede ting imellem!
    Det er sjovt at se rattan på vej tilbage, men det ser rigtig godt ud på billederne.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.