Håndlavet for alle – Ikea PS 2017

(sponseret)

Der er forår på vej

-og jeg ved det, fordi min mailboks slet slet ikke kan være i sig selv af bare nyheder og lanceringsmails.

Og som en anden udsendt medarbejder i felten, er jeg i skrivende stund i Stockholm, for at opsnuse forårsnyheder på møbelmessen her. Simultant med messen i den smukke broderby, er selvfølgelig også en lang række events, som vi løber rundt til.

IKEA er trukket i forårstøjet – og gør klar til et nyt og spændende år, bl.a. med lanceringen af en ny STOCKHOLM kollektion, der er i butikkerne fra april. Jeg har fået lov at smugkigge og dele billederne med jer her:

1-PH141743

STOCKHOLM er som bekendt IKEAs eksklusive linie, og det ses især på sofaen og de tilhørende puffer i mørk og mættet blå eller brændt rød.

Velour og rattan er hovedmaterialerne i møblerne Og selv om det kan lyde som en modsætning går det smukt i par sammen, og resultatet er en fin skandinavisk lethed.

2-PH141748

Jeg spår at skabet her med flettede fronter og sider bliver en bestseller. Fin nyt udtryk, god højde med dekomuligheder oven på og smukt nordisk udtryk.

3-PH141752

Det samme gælder sofabordet her og matchende bakker i formstøbt ask.

 

_

5-PH141722

Kollektionen rummer 47 items, bl.a. en række fine løse tæpper i uld.

Vi har villet skabe en kollektion til velvære, kvalitet og tilgængelighed, vi vil fejre “Slow-living” fortæller Vivica Olsson, der er Creative Leader i IKEA.

4-PH141725 (1)

Chrome og de kolde metaller ses som et nyt indslag, og afløser messing en smule i 2017. Lampeserien fra STOCKHOLM bryder da også fint de matte overflader fra flet og velour.

6-Ikea PS

Et potpourri over mine favoritter fra IKEA STOCKHOLMS kollektion, der lanceres i april 2017

Indlægget er skabt i samarbejde med IKEA, der har inviteret mig til lanceringen. Tak til mine sponsorer der gør, at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne. 

1 Comment

  • Patrick says:

    Der er virkelig nogle fede ting imellem!
    Det er sjovt at se rattan på vej tilbage, men det ser rigtig godt ud på billederne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.