Mini-makeover på badeværelset – de 3 største tendenser

(sponseret)

Mini-makeover på badeværelset – de 3 største tendenser

Er du udfordret på dit lækkerheden i dit badeværelse?
Og jaja, du ved godt at der skal så lidt til, men præcis hvad skal du gå med og i hvilken retning, så læs med her.

Forleden havde jeg fornøjelsen af, på første hånd at se og mærke en række nyheder til netop køkken og bad, præsenteret på messen ISH i Frankfurt. Jeg var inviteret af GROHE

Jeg har sakset blandt innovationerne og synes du skal bide mærke i de her tre tendenser.

Fotos: GROHE, thesweetspot.kinsta.com, PR.

Urban Dark collage 2
Urban Black
er et underspillet, stramt grafisk univers, præget af antracit, sort, grå og natursten i mørke nuancer. Stilen er ren og lidt maskulin, båret af de lækre materialer, med fokus på overflader.

Nyt fra Grohe er en serie af armaturer i linien Essence Color, der blev præsenteret i ikke mindre end 6 farver, heriblandt den supercool mørke Hard Graphite. Det gode er at der findes matchende vandlåse og brusearmaturer, så du for evigt kan udvise den genriske crome.

Bænk fra HAY, Marmorkrukke fra Louise Roe, Essence armatur fra GROHE, håndklæde fra Aspegren, set hos Moods, Rainshower armaturer fra GROHE.

Jungle Luxury_Home spa collage

Lush Luxury
Kombiner drømmen om hjemmespa med urban palmehave og tilsæt detaljer i trælameller og flet på en bund af grå rustikke fliser.

Rolls Roycen hedder Aqua Symphony, med utallige indstillinger af vandforkælelse direkte ned fra loftet, men mindre kan også gøre det med ex. det gigantisk lækre brusehoved Rainshower Jumbo, begge fra GROHE.

Kurv fra Ikea. Måtte fra Skagerak, Airplants fra moods.dk. Fliser med palmebladsprint fra Mosaikhjørnet, Kimomo fra Ferm Living.

_

 

SOft Tech_collage 2

Minimal Urban – Helping hand
Lad gadgets i godt design være en hjælper i hverdagen og understreg stilen med organiske linier, futurisktiske detaljer og underspillet luksus. I mikset mellem teknologi og runde former gør de taktile overflader at stilen bliver interessant og hjemlig.

En stor nyhed på messen var vandhanen Grohe Blue, der gør at du kan servere filtreret, tempereret vand med brus, direkte fra hanen. Eller hvad med at afspille musik via Bluetooth under bruseren med Aquatunes. GROHE lancerede derudover verdensnyheden Sense, der registrerer og forebygger vandskader i dit hjem.

Fliser fra File under Pop, Lampe fra Tom Dixon, glaskrukke fra HAY, Spejl fra Normann Copenhagen, håndklæder fra Magasin, toiletbørste mm fra Södahl, toiletpapirholder fra Menu.

Jeg var inviteret af GROHE til messen i Frankfurt. Tak til mine sponsorer der gør, at jeg kan producere originalt content. Alle ord og holdninger er mine egne.

 

 

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.