Fotoprints, derhjemme

(sponseret)

12.090 billeder!

-så mange skud er der dd på min telefon efter jeg for nyligt har ryddet op og smidt ud. Og jeg elsker det. At have mine minder med mig når jeg er på farten. Som en husker på løse børnetænder, gode adresser, vægfarver der skal huskes og kaffepauser på en bestemt bænk.

Men sikke en sårbarhed, det også er kun at have hele livet elektronisk. Jeg har derfor i det små søgt efter en løsning der nemt kunne forevige de bedste momenter på papir – uden at der skulle sorteres og loades op til en server og hvad har vi.

Kan du huske den kriblende fryd og spænding det var at hente posen med feriebilleder hos fotohandleren og sætte sig på nærmeste bænk for at genopleve ferien, og fnise over slutbilledet på rullen der altid skulle være et billede af ens fødder.

1-2017-03-26 16.32.14

Vi var derfor ret spændte på resultatet – og klar til at koge vores vinterferie til Mexico ned til de klassiske 36 skud, da jeg fik tilsendt en meget  lille pakke med HP3732, en hjemmeprinter hvorfra du trådløst kan printe fra din telefon, helt uden at tænde computeren.

Farverne rød og hvid er måske ikke de fedeste at have stående i stuens hjemmekontor, men størrelsen og brugervenligheden opvejer klart designet.

For at bruge printeren fra din telefon, har du brug for at bruge denne App, som installeres og bruges super nemt. Nu har jeg i forvejen en HP printer og installerede derfor printeren gennem en anden App, men alt i alt brugervenligt og intuitivt, og nemt at installere.

_

3-2017-03-28 12.28.52

Kvaliteten af printsne er gode, taget i betragtning at de er taget med, og printet fra din telefon. En smule mere stribede og matte i farverne end ved en online service hvor du får billederne sendt med posten, men fint format og ok papirkvalitet.

Bagsiden af papiret er selvklæbende og den feature gør det sjovt og nemt at lave sine egne fotobøger eller bruge billederne kreativt til invitationer, køleskabsmagneter eller andet.

4-2017-03-14 16.06.13

Du kan finde mere inspiration til at bruge printeren her 

Jeg har fået printer og papir tilsendt fra HP. Tak til mine sponsorer, der gør kreativt kontent muligt

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.