Udsolgte haller og nedtælling til august

(sponseret)

Kan du også mærke det?

-at ferien nærmer sig, og to do listen vokser med en masse hængepartier, der skal ordnes inden pausen. Et sted de knokler på livet løs, er i messekontoret på Formland. Og mon ikke de ind imellem kniber sig lidt i armen? For nu er det ganske vist:

Formland messen, der løber af stablen den 17. – 20. august i MCH Herning, melder næsten udsolgt! 450 udstillere i 10 haller har signet op for at vise os det allernyeste til efterårssæsonen inden for design og interiør. Jeg glæder mig!

Press release_AW17_COAT STAND_DKNomess fejrer sit 10 års jubilæum med en sprit ny møbelkollektion – og en stand i ONE  området. Foto: PR

Formland Februar 2017

Konceptet ONE, der blev lanceret på sidste messe, viste sig at være et trækplaster og området med toneangivende og kuraterede udstillere indenfor interiør, småmøbler, kunsthåndværk og belysning, er denne gang vokset til 75 udstillere, som du finder i hal F. Her finder du nye udstillere som Nomess, Roam og FDB Møbler.

_

Formland_Eclectique_A4_final Grafik: Eckmann Studio

Trendzonerne på Formland er et stort trækplaster og med rette. Det er her du overskueligt og inspirerende kan tage trend-tjekket og få det visuelle overblik over den kommende sæsons farver, materialer og buzz-words.

Anette Eckmann styrer dig som altid kærligt og skarpt igennem, hvad der er værd at købe og huske. Hun er denne gang salon-bestyrer i GALERIE ÉCLECTIQUE, hvor ”hvert objekt i galleriet er nøje kurateret, fordi de har en samlet historie at fortælle, og fordi de kan tilføre et kunstnerisk element i den moderne boligindretning” Der vil som altid være workshops på standen.

getimage

Maden på Formland er næsten turen værd i sig selv, og som noget ret unikt kan du under Formland spise udendørs. Tank energi og augustsol i langbords caféen  Zusammen, designet af FlyHelsted, hvor du kan møde messe-medgæster og spise den gode sushi fra Yutaka

Sweettip: Husk også at tjekke det fine arrangement Meet and Greet torsdag aften, hvor pressen, besøgende og udstillere inviteres til fernisering, cocktails og networking på trendzonen GALERIE ÉCLECTIQUE.

Jeg vil som altid trave messen tynd og rapportere om trends og mennesker på messen. I månederne op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.