Det gode hjemmekontor

Sponseret

Arbejder du hjemme?

-det er jeg 98% sikker på du gør ind i mellem. Sidder du godt? Det er næsten lige så sikker på du ikke gør…

For vi er altså lidt for dårlige til at indrette vores hjemmearbejdspladser. Vi elsker friheden for meget. På med hyggetøjet og musikken, kaffe i koppen og laptoppen på skøddet i sofaen. Og det ER fedt, men ikke så godt for ergonomien.

Det er jo min store hjertesag at vi indretter os efter vores behov, og jeg vil til en hver tid slå et slag for at vi indretter vores hjem efter behov og funktion, fremfor tradition – dvs. stuer der lever med masser af arbejdsplads til laptops, krea og aktivt familieliv.

Jeg var derfor heller ikke sen til at sige ja til udfordringen fra SB Seating: Design en cool kontorstol og indret en god hjemmearbejdsplads.

1-IMG_0003

SB Seating står bag den verdenskendte Håg Capisco stol med saddelsædet. Stolen er Jeg valgte denne model i Håg Capisco med sort stel, betrukket med Bogesund, Breeze BEZ253.

Stolen er udviklet for større bevægelsesfrihed, variation og naturlige siddestillinger og giver dig en opret siddestilling og et naturligt svaj i ryggen.

3-IMG_0008

Stolen er Svanemærket, der garanterer at stolen overholder strenge miljø- og klimamæssige kriterier. Designmæssigt er stolen især kendt for saddelsædet – og hurra for det når man som jeg har en frygtelig dårlig vane med at sidde med benene over kors.

2-IMG_0006

_

6-IMG_9149

Rammerne for stylingen var SB Seatings cool kontor med små kuber i sort metal. Og det var derfor en dejlig udfordring at gøre det hjemligt.

Mine kodeord var tekstiler, hjemlighed og farver. Tekstiler fordi de giver tryghed, god akustik og personlighed i din indretning. Udover det smukke tweedinspirerede stof på stolen, kommer du langt med en opslagstavle i stof og her var Ferm Livings Frame tavle perfekt som afskærmning og baggrund for mit moodboard.

4-IMG_0009

I dit hjemmekontor er der ingen regler, udover dine egne. Giv den gas med souvenirs, skøre krus, rejseminder og alt det andet der giver dig energi og tryghed – i kontrast til hvordan dit kontor er på jobbet.

5-IMG_9135

Tak til SB Seating for den fine udfordring. Der blev på dagen lavet en fin film om mine tanker omkring indretningen. Du kan se videoen her 

Al regi er fra HAY store og Ferm Living, skriv hvis du har spørgsmål til de enkelte ting.

Indlægget er sponseret af SB Seating, alle ord, tanker og begejsting er min egen. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content muligt. 

 

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.