10 gode grunde til at tage afsted

(sponseret)

På torsdag kl 9. går det løs

Oplader, billet, de nye sneakers og en lang liste ligger klar

-kort sagt, jeg er SÅ klar til Formland.

Messen melder totalt udsolgt, og jeg er så stolt og glad for igen, at være en del af teamet der skal dele alle de funklende nyheder inden for design og interiør. Der er så mange grunde til at tage af sted. Noget af det jeg glæder mig allermest til er:

  • At se trendzonerne. Fordi jeg hver gang jeg besøger Formland, bliver slået af hvor tårnhøjt et niveau Eckmann Studio og FlyHelsted præsterer. Jeg går fra zonerne med en fuld blok, et propfyldt kamera og et snurrende hoved fyldt af inspiration. Se Eckmanns GALERIE ÉCLECTIQUE i hal D og FlyHelsteds trendcafe Gallery Component i hal K.

Berber tæpper

depaneur

  • At spise på cafeerne. Fordi pauserne er så vigtige når du er på messe. Der er her du netværker, opsummerer, Instagrammer og reloader dig med energi. Niveauet vokser gang for gang, og interiør og mad er en metropol værdig til stor inspiration og glæde.

Image_03_Main_redigeret_LOW

  • At besøge Louise Roe, der er tilbage som udstiller med en stadig skarpere kollektion

_

080317_03

  • At sige hej til By KlipKlap, og se de nye modeller i den supercool møbelinie.

foodhal

  • At gå på opdagelse i den lækre Foodhal i Hal L. Fordi mad og delikatesser er trend og et område der innoveres med spændende råvarer og nye kombinationer, til inspiration uanset hvad du beskæftiger dig med.
  • At dykke ned i området ONE, der med vokseværk og kreative tanker, har tiltrukket mange fede brands, der løfter messebesøget til et must-go, og efterlader dig begejstret og lidt utålmodig efter at shoppe gode smukke sager.

Vissevasse_Øresundsbroen.HighRes

  • At sige hej til Vissevasse og blive opdateret på nyheder i deres smukke pastelfarvede univers
  • At høre foredrag og deltage i workshops. Fordi den luksus at lytte eller nørkle 30 minutter i et messevirvar, giver dig så meget mere inspiration, ro og tanker til fremtiden. Dit sanseapparat er nemlig helt åbent, når du er på messe og du går fra sådan en stund med gode tanker og brugbare ideer.
  • At flyve til messen. Det der kan lyde ekstravagant, er i virkeligheden virkeligt godt givet ud hvis du bor i København. For kun 899 kr. tager du fra Kastrup kl. 7.35, blive hentet i en bus i Karup, besøger messen og lander i Kastrup igen kl. 19.05. Det er i min bog både smart og en mega god udnyttelse af tiden.

Hvad er på dit program under messen? Del tips og krydser på din liste. Vi ses i Herning!

Jeg vil som altid trave messen tynd og Instagramme om trends og mennesker på messen. I månederne op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.