Designernisser, chokoladeforelskelse og nye møbler

(sponseret)

Tilbage i virkeligheden

– er det tid at lægge planer og glæde sig. Jeg har brugt dagen på at genopfriske min museskade og gennemklikke udstiller- og foredragskataloget på Formland, og alt sammen for at konstatere, at du også kan glæde dig!

Messen tegner fantastisk: udsolgte haller med mere end 470 stande, mange spændende nye – og gamle udstillere og et virkeligt spændende trend- og foredragskatalog.

Sæt derfor et stort Formland-kryds i kalenderen den 17. til 20. august.

01_seedlips

Efter ferien står den på nedtrapning af diverse stimulanser og  blandt andet derfor, er Seedlip super spændende. Det engelske brand, der er verdens første alkoholfri spiritus besøger trendzonens bar. Her kan du indtage den forfriskende verdensnyhed, når britiske Ben Branson tryller med sine Seedlip flasker og laver velsmagende ‘mocktails’.

02_Nissernes jul

Augustmessen er også julemesse, og som stor Shane Brox’ fan kan jeg kun juble over hans nye nissekollektion, som er en genfortolknings af Carla og Vilhelm Hansens nisser fra 50erne. Find standen i hal D.

03_svenske kakaobolaget

Som emballage-elsker køber og spiser jeg meget med øjnene. Og toppet med en skøn og god historie om økologi og velsmag har jeg store forventninger til den nye udstiller Svenska Kakaobolaget, der ser virkeligt fristende ud!

04_Gallerie Component

Alene det her pæne motiv gør at jeg må forbi og nyde trendcafeen Gallery Component i hal K, designet af dygtige FlyHelsted.

Trendcafeen præsenteres som “grafiske former og smukt afstemte farver, som sammen skaber fornemmelsen af rum i rummet. I et fantastisk samspil af farver, former og overflader træder produkterne frem og skaber oplevelser, indtryk og stemningsskabende tableauer”. Området rummer også et spisested som  NORD urban gourmet food står bag.

_

05_kri dam

I den lange udstillerliste fandt jeg en række virkeligt interessante nye udstillere, bl.a. dygtige Kristina Dam, der er et brand i rivende udvikling. Hendes kollektion rummer en række spændende møbler, skulpturer og funktionelle items, alle i naturmaterialer i et stramt grafisk formsprog. Find hende i hal F. 

06_Valet

Med på messen er også for første gang ROAM, der dækker over tre eksklusive møbel- og interiørbrands, bl.a. Stellar Works der ses her, glaskollektionen NUDE og lamper fra brandet Parachilna. Find det hele i hal F

Sweettip:

07_Naked_EM77

Steltons ikoniske termokande EM77, designet af Erik Magnussens fylder 40 år i år, og i den anledningen har Stelton og Formland udvalgt 18 butikker til at deltage i konkurrencen om at dekorere det smukkeste udstillingsvindue i Danmark. Du kan de inspirerende bud i gangarealet foran hal E .

Du kan som besøgende på Formland være med til at stemme på dit favoritvindue. Vinderen af udstillingsvinduet afsløres søndag og der er termokander på højkant blandt alle der stemmer. Læs mere her.

Jeg vil som altid trave messen tynd og rapportere om trends og mennesker på messen. I månederne op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.