Mit højeste (jule)ønske

(Sponseret)

Sidste år ved den her tid var jeg i knæ.

Færdig, over, out. Efter et år med rekordtravlhed skulle man bare lige hviske bøh og jeg kunne ikke mere. Jeg tog et par beslutninger – kald dem nytårsfortsæt, som jeg så har brugt i år på at gennemføre (mere eller mindre). Et af dem lød: Sluk og læs!

1-2017-12-01 10.47.37

I de sidste 10 år har mit fokus været at blive og være mor for mine to børn og at opbygge min egen virksomhed. Mange aftener er derfor brugt bagved den bærbare med at blogge, lave regnskab og liige tømme mailboksen eller færdiggøre et oplæg.

Det går, når man er i det, når adrenalinen kører og deadline er op over, men det sled mig op. Det blev en vane at sove under 6 timer og jeg var ved at være der hvor man helst ikke skal være for længe.

3-2017-12-01 10.55.17

Jeg tog en pause, lavede et par deals med mig selv, aflyste noget andet og satte mig med en bog. Og det var savnet! Som gammel læsehest var det præcis den medicin der skulle til! Ro, perspektiv, langsomhed, naturlig træthed og en kiggen udaf var præmien som lå i den anden ende.

Læsehesten bruger som i ved briller. Og jeg er efterhånden der hvor det er umuligt at se uden. Det gik ligesom ikke at ligge i sengen med briller og læse, og det er ikke så hyggeligt at sidde i senge og læse.

Men så fik jeg en bonus: nemlig muligheden for at låne og teste en Aupingseng med elevation. Sjovt, som alle har en mening om det! De fleste tror ikke man får det brugt, nogen synes det er småborgerligt og skridtet før otium.

Jeg må bare konstatere at jeg elsker det!! Jeg bruger det stort set hver dag – til læsning, serie-kigning (ja, vi har TV i soveværelset) og en halv times slow-down hjemme-meditation med benene oppe (som giver energi til at komme venligt gennem en aften).

I den her buldermørke tid er sengen (og vores smukke soveværelse) mit helle hvor jeg lader op og dyrker selv-forkælelse på højt plan.

2-2017-12-01 10.50.58

Info: Vores seng er en Auping Criade med tre motorer. Den øverste til nakken bruger jeg knap så meget. Du kan se vores makeover-planer i indlægget her. Og så er der et indlæg på vej med resultatet.

Indtil da: nyd mørket, sov, drik vin, tro på det. Om 3 uger er det solhverv og lyset vender tilbage. Sov godt og længe.

Indlægget er sponseret af og blevet til i samarbejde med Auping. Alle holdninger og ord er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at lave kreativt kontent. 

Sweettip: Min yndlingsserie lige nu er Crown på Netflix (nye afsnit i overmorgen!) Og årets bedste bog er “Et lille Liv” eller “Blækhat” – kan ikke helt vælge.

Jeg elsker elevation og bruger det stort set hver dag – til læsning, serie-kigning og en halv times slow-down hjemme-meditation med benene oppe

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.