DECOR8 på Formland!

(sponseret)

I skrivende stund er der ret præcist to uger til

vi ses i Herning til Formland, og kridter gummiskoene til 4 dages forrygende, farverig messe. Jeg nærlæser udstillerliste, sætter krydser og putter foredrag i min kalender.


Foto: Decor8

Hun er amerikaner, bosat i Tyskland, en af de allerstørste designbloggere i Vesten og hovedtaler på forårets Formland! Jeg taler selvfølgelig om superseje Holly Becker, der udover at eje bloggen Decor8, også er forfatter til en lang række bestsellerbøger om indretning.

Hvis du ikke deltager i den officielle åbning af messen, kan du møde Holly på Speak Up Scenen i hal E, torsdag eftermiddag.
*


Foto: Formland

Og apropos foredrag og events, så tegner der sig som altid et spændende program på den front. Jeg er stor fan af afsætte tid til læring og fordybelse på et messebesøg.

Det lyder som en modsætning, men den lille stille stund kan være præcis der, alle de visuelle indtryk falder på plads, mens du lytter til et trendforedrag på Speak Up Scenen eller nørkler med et broderi (som du kan på Trendzonen i hal D). Jeg har sat kryds ved Henrik Ydes foredrag, broderi og altid gode trendopsummeringer fra PEJ Gruppen.
*

 

den lille stille stund kan være præcis der, alle de visuelle indtryk falder på plads, mens du lytter til et foredrag


Foto: Broste Copenhagen

Ugens sweet spot, må og skal blive spejle! Vi er vilde med refleksionerne – både overført og dekorativt. Spejle giver et overraskende og lysgivende element i de mange væg-gallerier der opsættes rundt om i hjemmene.

Det runde spejl er hot som aldrig før, gerne i oversize som her fra Broste Copenhagen. Hold øje med spejlene på messen, bl.a. hos nye spændende SpektrumMadam Stoltz og A Simple Mess.
*


Illustration; Høeg + Møller

Og efter alle de input trænger vi til mad – og mere inspiration, nemlig i Høeg + Møllers Trend-Café. TOUCHE MOI vil med fokus på taktilitet og interessante overflader, sætte fokus på tre spise- og borddækningsscenarier, opdelt i hver sit farvetema: Fine Dining, med inspiration fra den nye danske gourmetbølge, Social Dining, hvor vi ved langbordet deler måltidet som en oplevelse og Work dining, hvor cafeen og det offentlige rum bruges som solo-spisested.
*


Foto: Pillivuyt

Efter mad, skal vi en tur i hal E, som er sammensat på en helt ny måde. Her finder vi bl.a. en lille flok eksklusive brands som vi normalt møder på efterårsmessens Dining hal.

Med er bl.a. Thuesen Jensen, som fejrer Pillivuyts 200 års fødselsdag med en lang række demoer og events på messen.

Mette derfra fortæller: “Netop i år fylder Pillivuyt 200 år og der er masser af historier at fortælle i denne forbindelse, så vi er med i januar for at kickstarte jubilæumsåret .Vi vil vise Pillivuyt i nye spændende omgivelser, bl.a. med en ny Pillivuyt bar, og så laver vi selvfølgelig en lækker bordopdækning som viser bredden på stellene og en del andre nyheder i 2018″
*
Jeg vil som altid trave messen tynd og Instagramme om trends og mennesker på messen. I tiden op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

Der er ingen kommentarer.

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?