Det’ forår, det’ Formland!

(sponseret)

Jeg skriver lister, printer billetter og finder de gode sko frem.

Det er Formland uge, og jeg kan næsten ikke vente!

Der er nye trendområder af nye teams, stort iværksætterområde, besøg af Michelin restaurant og ikke mindst det, der gør hele forskellen fra online til on site: mødet med udstillere, butiksejere, stylister og teamet bag messen, mennesker der gør det til en helt unik oplevelse, gang på gang at besøge Formland.


Foto: Serax

I gangen ved hal E, finder du et nyt kurateret område ved navn ”Selected By”. Jeg er så stolt over at være blandt de 10 udvalgte, der med hver sin top 10 af produkter fra de mere end 400 udstillere på messen, tilsammen viser 100 gode og personlige bud på favoritter og must-haves.

På listen over de 10 influencere der har selekteret, finder du bl.a. Holly Becker/Decor8, Mads Arlien-Søborg og webshoppen Cahetu.

*

Foto: Bloomingville
Et andet nyt område finder du i hal K, hvor mere end 15 udstillere teamer op i ”Christmas 2018”. Her kan du allerede nu kan danne dig et overblik over juletrends- og farver, og disponere dine butiks-indkøb til julehandlen.
*Foto: Wally and Whiz

Ugens trendspot herfra er at pastellerne vil indtage forårets gourmetslik- og drikkevarer. Tjek spændende nye Copenhagen Sparkling Tea Company, de grafisk gode (og mega lækre) påskeindpakkede vingummier fra Wally and Whiz og ikke mindst de smukke teer fra Cocoon Tea Artisans.

*

Foto: Deppaneur

Efter sådan en rundtur i den lækre Food hal L må vi have noget rigtig mad for ikke at falde i sukkerskålen, og der er nok at kaste sig over. Ingen Formland uden sushi fra Yutaka, som du finder i hal K. Café Depanneur er tilbage i hal F og det samme er (alkoholfrie) gin fra Seedlips i hal E. I trendcafeen i hal H serverer NORD Urban Gourmet Food økologisk fastfood. På trendområdet Life on Sundays kan du i café ‘SUNDAY TREATS’ nyde kaffe, kage og lækre rugbrødssandwich. Samme sted kan du fredag den 2. februar kl. 17.00 nyde ‘5 o´clock tea’.

Se oversigten over spisesteder her.

*

Foto: Formland

Formland er på alle måder lige om hjørnet. Danmark er lille og MCH Messecenter Herning nås nemt og på flere måde, afhængigt af din tid og pengepung.

Jeg er specielt vild med kombinationen fly + shuttlebus. Her får du for 899 kr. t/r fly, København-Karup og en shuttlebus direkte til Formland. På den måde kan du på små 12 timer få den fulde messeoplevelse og alligevel kun bruge en arbejdsdag på det. (Selv om jeg slet ikke kunne nøjes med én dag J). Du kan også tage en noget billigere ekspresbus fra København. Læs meget mere her.

På torsdag går det løs. Skriv til mig her eller på Instagram med tips, tricks og messetips. Jeg glæder mig til at se dig og det hele.

*
Jeg vil som altid trave messen tynd og Instagramme om trends og mennesker på messen. I tiden op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

 

Der er ingen kommentarer.

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?