Forårsfornemmelser og messekriller

(Sponseret)

Den allerbedste start på året er at planlægge forårets Formland messe!

For at komme i gennem slud, kulde og mørke i januar trænger vi til at se frem til ny inspiration, forårets farver og ikke mindst det kick det giver, at møde mennesker fra branchen og udveksle inspiration.

Team Formland melder højt humør fra forberedelserne i hallerne i Herning, og du kan som altid følge med og få back-stage tips og tricks, til hvad du skal se, købe, høre og smage, her på the Sweet Spot.

*
life on sundays
Illustration: FLY+HELSTED

Her i den første rigtige uge, i det helt blanke år, er det tid til refleksion og planer. Du er måske ikke helt i job-tøjet endnu og på nytårs-fortsætter listen står måske mere ”off-line” tid? – Så vil du helt sikkert elske Life on Sundays – trendzonen i hal D, kurateret og designet af FLY+HELSTED.

Zonen sætter fokus på vores trang til nærvær, ægte materialer, ”noget-mellem-hænderne” og pusterummet væk fra teknologien. Området indrettes bl.a. med en heldags broderi-workshop, et grønt væksthus og lækker køkkeninspiration, alt sammen fortolket i en smuk pastel pallette.

Jeg glæder mig meget til at tjekke deres hyldest til det analoge, omsat i rå materialer og til lyden af en vinylplade.

*
Kaweco Ink 1
Foto: Etiket

Papir er hot og analogt på den helt rigtige måde! Det glæder mig derfor at messens udstillerkatalog byder på flere fede brands med trykte fristelser indenfor notesbøger, planlægningskalendere og stationary.

Tjek Notems smukke blokke og artwork, Etikets slikbutik af stationary og Norments grafiske sort/hvide univers

*
kiinkiin foodtruck
Foto: Kiin Kiin

Messe er også mad – og gerne med masser af inspiration til råvarer, interiør og forarbejdning. Det tror jeg godt jeg kan love bliver tilfældet i hal E, hvor en helt speciel bus ruller ind: Nemlig Michelin restaurant Kiin Kiins specialbyggede street food truck, hvorfra du kan nyde asiatisk street food på højeste niveau. Samarbejdspartner på konceptet er Broste Copenhagen, så her bliver med garanti både noget til ganen og øjet. Vi ses til hapsere!

_
summershoot-83
Foto: Mathias Moellenback

Iværksætterområdet CREATORS COMMUNITY er tilbage med 60 udvalgte Nordeuropæiske udstillere indenfor møbel- og interiørdesign. Området i hal E er en speciel lækkerbisken at besøge, netop pga. det internationale islæt og den helt specielle ånd der hersker blandt de passionerede designere. På min liste over navne jeg skal tjekke, findes bl.a. Mathias Moellenbach og keramiker Agnethe Bigum

Alle danske iværksættere har modtaget professionel mentoring op til messen og alle deltagere kæmper derudover om en Design Award, der indebærer en pengepræmie. Awarden uddeles torsdag efter messen og alle besøgende er velkomne til overrækkelsen.

*
080317_02
Foto: By Klip Klap

Designområdet ONE i hal F står også altid højt på min liste, og jeg glæder mig til at ose blandt de mere end 60 udstillere, heriblandt The Dybdahl med de smukke prints, By Klip Klap med de fine foldemøbler og daybeds, Nofreds gode børnemøbler og The Oak Men.

*

Jeg vil som altid trave messen tynd og Instagramme om trends og mennesker på messen. I tiden op til kan du komme med backstage i en række blogindlæg. Indlægget er derfor blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt content på min blog muligt.

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.