Skydedør med glas – og upgrade af drengeværelse

(sponseret)

Vores haps er blevet stor!

Helt præcist 4 år her senere på måneden.

Stadig svært at fatte, men daglige remindere med sang, ønsker om Star Wars, lange udredninger om kompliceret leg og evige grin, minder os om at tiden flyver og vores nuller nu er en stor selvstændig dreng. Så selvom vi kun har boet i huset i lidt mere end et år er det allerede tid til en lille opgradering af Hugos værelse.

For det er præcist i overgangsfaserne der er brug for en plan (det ved jeg med garanti fra mine indretningskunder). Alså et kig på hvilke behov der ændrer sig, og hvad der kan vente lidt.

1-2017-12-01 10.07.45

Da vi købte vores “nye” hus valgte vi at bevare to små børneværelser, og beholde det store værelse som et lege/spilleværelse. Det fungerer så godt, og vi er stadig glade for den beslutning. Du kan se flere billeder fra Hugos værelse i indlægget her.

Det eneste hjertesuk, som gælder generelt i hele huset er lyd – og dårlig akustik. Betonhus i kombi med åben trappe i jern, gør at lyden vandrer op og rundt, så man bliver en smule bimbs af støj. Tilsæt døre der fra sælgers sider var nummeret efter pap og en lillebror der er 5 år yngre end storesøster, måtte der gøres noget for at få mere ro ved sengetid.

Det var derfor perfekt timing da jeg fornyligt blev kontaktet af Swedoor om jeg havde lyst til at teste en af deres døre. Ja, som i stort Ja Tak! Efter en lille vejledning og selvklik på Swedoors designværktøj,  skræddersyede jeg vores helt egen model, og med det fineste resultat!

Med massiv, lydtæt kerne (altså en skydedør bliver aldrig 100% tæt) i egen valgfri farve og med en genial vertikal rude, der tillader lys igennem huset og et smugkig til barnet når han sover. Ruden kan så altid få en fin materet film når han bliver lidt ældre.

 

3-2017-12-01 10.10.38

_

Med en ny dør kaldte værelset på en generel makeover.

Hugo skal have en ny seng, som så opstod ud fra behovet om en større dyne. Altså, tid til at skille os af med den elskede Leander-seng og over i en rigtig seng, som så ikke bliver en halvhøj seng (selv om det ofte er ønsket – værelset er simpelthen for småt).

Den nye seng medfører igen et testris spil med mindre gulvplads, der kræver et mindre bord. Han trænger også til en lille reol mere, nyt stof på læsepuffen,  et nyt tæppe, en ny sengelampe og et par nye plakater.

hugos værelse

Seng: Flexa Popcicle * Lampe: Normann Cph/ Rise * Sengetøj: Happy Circus / OYOY * Pude: Posh / Normann Cph * Kelim: Blue Triangles/Ferm Living * Plakat: Whales/Desenio *  Træfigur: San/ Norman Cph * Sækkestol: Knot/Ferm Living * Stof til ombetrækning af en puf: Recheck/Kvadrat * Reol: Five Square/We Do Wood

Indlægget er sponseret og blevet til i samarbejde med Swedoor, som har tilbudt mig døre til test. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt.

 4 år kræver en upgrade – og noget ro på lyden

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.