August-krydser i sommervarmen

(sponseret)

Mens der for mange står ferie i kalenderen,

skal vi lige tage et hurtigt kig på, hvad vi kan glæde os til i august. Jeg taler selvfølgelig om Formland. Messen der gennem 34 år (!) har samlet design- og interiørbranchen til 4 dages netværk, handel, trend og inspiration.

Jeg skal selvfølgelig afsted igen, og vil som så mange gange før, give dig behind-the-scenes tip til udstillere, overblik over trendudstillinger og mine tips til hvad der er værd at obs’se ind i kataloget, både før og under messen.

Det første must-see, er for mit vedkommende altid trendzonen i hal D, som igen designes og styles af den dygtige duo Studio FLYHELSTED. På deres Frekeabana, loves vi “nyt, grimt og cool, som en naturlig modreaktion til den perfekte iscenesatte verden online, – en kunstnerisk og skør tilgang, hvor alt er tilladt, og udtrykket bliver stærkt og personligt.”

Jeg har fået lov til at smugkigge på deres moodboards og materialer og glæder mig vildt til at se tern og stærke mættede farver i et skønt miks. Følg med på deres Instagram her.

Efter trend-zonen, går jeg altid i hal F, hvor det kuraterede område ONE præsenterer de, for mig, mest spændende udstillere inden for craft og design. Øverst på hurra-listen over nye udstillere er String, der med sit reolsystem, til stadighed fornyr sig i farver og ikke mindst styling – og giver dermed inspiration til, hvordan systemet kan bruges. Spændende at se det udstillet i Danmark for første gang i mange år.

Ny er også det hollandske møbel- og interiørbrand Puik, der tegner sig for god smag, spændende materialer og nyskabende sammensætninger. Tjek dem ud!

Danske Nter er nye på scenen, men bestemt værd at holde øje med. Med på messen har de deres første kollektion, der rummer lige fra små stramme bokse til volumiøse puffer og lænestole med frynser.

Jeg skal også et smut forbi islandske Takk Home, der præsenterer et lækkert bud på moderne og grafiske produkter til seng og bad. Tjek dem ud i hal F 5114.

I hal E sker der spændende ting og sager under navnet GREEN ESCAPE.

Seks bloggere, stylister og influenter (Bl.a Heidi Hallingstad, Maria Christensen, Pernille Riis Frederiksen og Fie Frøling) vil hylde outdoor-trenden med, hver især at style en outdoor oase med produkter fra messens udstillere og planter fra JH Engros.

På Formlands åbningsdag vil et dommerpanel bestående af forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg, trendekspert og ejer af Eckmann Studio, Anette Eckmann og Stig Lauritsen, havedesigner hos Paradehuset, kåre vinderen.

Indlægget er sponseret af og blevet til i samarbejde med Formland. Alle holdninger og ord er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at lave kreativt kontent.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.