Atelier Cph skaber trendcafé på Formland

(sponseret)

Japansk minimalisme møder skandinavisk enkelthed

Deres univers er dragende enkelt og rammer altid tidsånden helt præcist. Derfor bliver det også ekstra spændende at tjekke ind i Atelier Cphs trendcafe Ma, når Formland slår dørene op den 16. august.

 

Cafeen i hal K, rammer i sit i udtryk ned i krydsfeltet mellem japansk minimalisme og skandinavisk æstetik, for på den måde at indbyde til ro, pause og balance.

Formlands nye kreative samarbejdspartner Atelier Cph, der består af den stærke duo, art director Mandy Rep og trend forecaster Sara Ingemann fortæller:

”Det japanske ord Ma hylder et liv, hvor vi er omgivet af færre ting og fremhæver rummet mellem dem. Det handler om at få det unødvendige ud af rummet, så vi kan sætte fokus på det langsomme og bæredygtige. Hertil har vi hentet vores inspiration i både nordisk og japansk design”

Trendcaféens menu tilberedes af sushirestauranten Yutaka, der ligeledes praktiserer kombinationen af japansk og skandinavisk design og atmosfære.

Indlægget er sponseret af og blevet til i samarbejde med Formland. Alle holdninger og ord er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at lave kreativt kontent.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.