Noget om at glæde sig til næste uge – og til efterår

(sponseret)

Jeg ved ikke med Jer, men er det ikke som om

– den her sommer er ved at være der?

Som om vi gerne vil gemme lidt til senere, ikke bruge alt solen nu? Jeg gad godt putte lidt på dåse, blande det med en mere blå himmel, en striktrøje over skuldrene og en friskhed i luften. Måske glæder jeg mig i virkeligheden en lille bitte smule til efterår?

Og glæder mig, det gør jeg helt sikkert til næste uge, hvor design- og interiørbranchen ruller den røde løber ud og byder velkommen til Formland. Jeg har gennemtravet udstillerkataloget for nye udstillere og stande jeg skal forbi. Hæng på:

Dyberg-Larsen gør det bare bedre og bedre! Med en række nye mindre lamper og gode billeder røg de flusk på min “må-se” liste.

I Food hallen er der altid gode råvarer og smuk emballage at nyde. Jeg glæder mig til at dufte og smage nye Made by Mamas italienske specialiteter. Trøffelpasta, det er da efterår på glas!

I ONE hallen, er der række på række af strømlinet, moderne design og min rute skal klart forbi Ania Design Studio, der præsenterer lågkrukker, skåle og krus i de smukke keramiske materialer.

September kalder på at sætte kedlen over og tage en pause! Tyske Paper and Tea tegner til at blive et spændende bekendtskab, med en stor kollektion af specialteer og tilbehør til te.

Norske Anna Bülow er ny på Formland, men bestemt et kryds på ruten værdig! Hendes mixed media har en nutidig appeal, med dybere lag, specielt i hendes originale værker.

A Pure Mind er et nyt dansk firma, der udforsker de æstetiske og funktionelle muligheder indenfor ædelsten og krystaller. Deres kollektion rummer unikke smykker, living produkter og ansigtsruller. Jeg må da lige forbi og ae de herligheder.

Sweet Tip: Sæt også et stort kryds i programmet for Speak Up scenen!
Som noget helt nyt udvides programmet med designtalks og paneldebatter. Mød bl.a Anders Lund Madsen, Mads Arlien-Søborg, Anette Eckmann og Charlotte Ravnholt (BO BEDRE) til en snak om Main eller mainstream

How social media and networking can make your business grow, er titlen på en engelsk design talk lørdag med Holly Becker, Mads Arlien-Søborg, Stefan Nilsson og Laura Trøstrup.

PPS: Husk nu at Formland tilbyder flere skræddersyede, nemme måder at komme til Herning på. Min favorit er fly t/r til Karup, med med shuttlebus til messen. Bussen direkte fra København er også en fin mulighed, – og så koster den kun 260 kr.

Jeg vil alle dage gennemtrave messen og fylde Formlands Instagramkonto med trends, mennesker og designhistorier. Vink, skriv, ping mig om gode udstillere, kaffe og designsnak. Jeg glæder mig så meget. Vi ses på Formland!

Indlægget er sponseret af og blevet til i samarbejde med Formland. Alle holdninger og ord er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at lave kreativt kontent.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.