Ny hal på Formland samler efterårets gaveinspiration

(sponseret)

Alt det bedste indenfor belysning, køkkenudstyr og borddækning samles nu igen under samme tag, når temaet Dining og Lightning indtager hal C på Formland, der om få uger åbner i MCH Messecenter Herning.

Vi taler interiørbranchens sværvægtere og stande der får indkøbsdrømmene i sving, når du den 16. august og fire dage frem, kan opleve alle nyheder indenfor isenkram og belysning, samlet i én hal.

”Efterårsmessen er der inspirationen til vinterens gavehandel skal hentes. Det er derfor helt naturligt at matche to af branchens vægtige produktgrupper i samme hal. Både belysning og køkkenudstyr hører til de mere blivende forbrugsgoder og vi byder velkommen til de allerbedste udstillere inden for disse to grupper i den luftige hal C. Når branchens mastodonter teamer op, sker der en god synergi som vil blive et trækplaster for indkøb og inspiration” siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.

Lightning byder på gennemtænkt, elegant, trendy og funktionelt design. Pendler, spots og øvrige lyskilder. Belysning til hjemmet, virksomheden, butikken og arbejdspladsen.

I Dining finder du alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi. Det flotte og æstetiske design til den perfekte borddækning og eksklusive og æstetiske designgaver.

Se alle udstillere her

PS: Hallen er derudover blevet forkælet med en ny lækker café, L’OSTERIA di Made by Mama, designet af Anette Eckmann/Eckmann Studio.

Indlægget er sponseret af og blevet til i samarbejde med Formland. Alle holdninger og ord er mine egne. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at lave kreativt kontent.

 

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.