Indlæg med emnet: børn Vis nyeste indlæg

tina ratzer 466x466 Hvad skal der på væggen?

Når nu posteren – plakaten – printet, snart er allemandseje, og billedvæggen står i kø i boligbladene, er vi på vej et nyt sted hen. Og jeg spår det taktile som (noget af) det næste.

Vi vil (snart) ha billedvævninger, relieffer, masker, og kunst på nye medier. Præcis som vi i noget tid nu har elsket ure, knager og andre objekter der giver væggen liv, karakter og personlighed.

Øverst har jeg lånt et billede fra dygtige Tina Ratzers, der eksperimenterer med patchwork og rya, som du aldrig har set det før.   Følg hendes Instagram konto her.

big 11 466x466 Hvad skal der på væggen?

Siden den labre Popup nr 103 har jeg digget Stine Andersens vægcharms, eller smykker til væggen. Find dem på Fnubbus shop her. 

purpleroseonwoodstor2 Hvad skal der på væggen?

Leise Abrahamsens Varehus, er ikke som de andres, og hendes mixed media på træ og masonit er altid dragende.

hay masker web grande1 466x466 Hvad skal der på væggen?

I den kommercielle, men meget charmerende afdeling elsker vi herhjemme Hays dyremasker der pynter på væggen og samtidig er skønt legetøj for store og små. Billedet er lånt hos dejlige Shop Dora.

Hvordan ser det ud hos dig – er du stadig til billedevægge og postere, eller er det foto og maleri hos dig?

Sweet Week # 16

22. april 2014 // børn, D-I-Y

Sweet Week 16 466x542 Sweet Week # 16

Med en tirsdag der leger mandag, og et døgn med alt for få timer, sniger jeg mig til lidt blogge tid.

Ikke altid let med en haps, der runder tre måneder i den her uge, og som er så charmerende at det tager alt min tid.

Jeg gætter på du havde en fed påske?, solen var i hvert fald saliggørende, og her blev der både tid til bedstemorferie, frokost på yndlingslot, sommerhusåbning, blog redesign og ikke mindst sæsonåbning af vores nye tagterrasse, som bliver et kæmpe hit. Alt sammen snapshots du kan følge med i ovre på Instagram. 

Hav en smuk og sød uge – og yes, bøgen er sprunget ud. xxx

Sweets/ Laura

Sweet Week # 15

13. april 2014 // børn, D-I-Y, Velvære

Sweet Week 14 466x466 Sweet Week # 15

Vi triller på ryggen af en uge der smagte af gule toner og Milanofeber.

Nogen fik nye guldsko og påskeferie hos 2xbedstemor, mens andre nyder påskefred og sommerhusdrømme.

bloggen kiggede vi på danske møbelnyheder fra Milano og Magasins fine Living katalog. Instagram flyder over af pasteller, blomster og smugkig i BoligLiv der emmer af forårstips.

Hav en smuk og sød uge. God ferie hvis du er nået dertil.

Kærlig Hilsen Laura

sweet wek 13 466x466 Sweet Week # 14

Jeg er helt solgt til mit ret nye hood, og nyder København som aldrig før.

Selv efter 23 år i byen er jeg forelsket og finder nye hjørner at forundres og frydes over i #voreskbh, og hurra hvor  passer denne nye lille lomme perfekt til vores liv lige nu. Jeg triller om kap med de andre barseldamer og kan slet ikke få nok af himlen her på 5. Kig med i mit #2300IB på Instagram ligeher.

På bloggen denne uge har vi tjekket webshop, boligreportage, forårskatalog og kulturelle fristelser af, og i ugen der kommer skal vi bl.a. teste et nyt kamera og se på et magasin.

Følg også med på Facebooksiden, hvor vi deler lagersalg, hurtigheder og kaffepauser.

Hav en smuk og sød uge.

Kærlig hilsen
Laura

PKLT.12.11 466x467 Boligreportage Lotte Fynboe OyOy  
Det var helt i den anden ende af landet
(og så slet ikke langt fra min oprindelige hjemmebane) Men jeg vidste det var hele turen værd. For Lotte fra Oyoy har en særlig heldig hånd, når det kommer til design, og jeg gættede på hun boede fint.

PKLT.12.05 466x467 Boligreportage Lotte Fynboe OyOy

Ganske rigtigt fint, og stort og med en sød historie der rimer på Italien og familiebånd der vil noget. 2 etager. smuk hall og trappe, firma, hund og tre børn i et skønt skønt hus.

PKLT.12.16 466x466 Boligreportage Lotte Fynboe OyOy

Se bl.a. Lottes fantastiske ternede soveværelses gulv og tjek hendes malerier (ja, for det kan hun også) og en masse flere billeder, i det nye Bolig Magasinet der udkommer torsdag.

PKLT.12.20 466x466 Boligreportage Lotte Fynboe OyOy

Yes we can can

1. april 2014 // børn, D-I-Y, design, shopping

 Yes we can can

Når ens hjemmeside hedder Yes We Can Can kan det kun blive en fest

Canfamilien er vild med katte, og diagonalstriber der ligner slik og hænder i farver og og

 Yes we can can

Den gode nyhed er at de nu har en webshop hvor du kan købe posters og postkort og lidt tøj, og i det hele taget blive lokket ned i deres fine shop i Tullinsgade. For så kunne man også drikke kaffe og købe blomster og og

 Yes we can can

 Yes we can can

SweetTip: Det her arrangement ser bare så lækkert ud at jeg overvejer at lade mine børn blive hjemme for selv at gå til klippe-klistre…

paaskes 466x466 Yes we can can

Sweet Week # 13

30. marts 2014 // børn, D-I-Y, Velvære

sweet week uge 13 466x466 Sweet Week # 13

Med en drøm om sol på ømme skuldre,
pakkede vi verdens største kufferter, og drog til de varme lande. - som så heldigvis viste sig at være ok solbeskinnede. Ældste barnet var lykkelig over både hotel-mysterium og is hver dag. Baby-barnet lod høre fra sig, men faldt til efterhånden, og skuldrene faldt i hak, da ugen var ved at være omme.

På bloggen blev det til lækre lagersalg, hvor der stadig er et par stykker tilbage og en lille opsummering af mine favorit-posters pt.

Hjemme igen skinner solen også sødt, og dagens Instagram-roll hyldede udsprungne træer og sommerlængsel i maven. Kudo til begge dele. Hav en smuk og sød uge derude. Vi ses på bloggen, Facebook og Instagram.

Kærlig Hilsen Laura

foto 466x466 Sweet Week # 12

Den nye direktør herhjemme, Mr. Cute,
har sat hele firmaet på overarbejde, og enhver ved at nye chefer lige skal markere territoriet. Bær derfor over med at der er lidt længere mellem snapsene, og følg med i slikbutikken på Instagram og Facebook.

På netop Instagram har du mandag til at nå at være med i GiveAwayen om en poster fra Elkeland.

På bloggen kan du se eller gense indlæg om flere køkkenindretningsfifs og se besøget hos Søstrene Grene efter lukketid.

Hav en sød og god uge på kanten af foråret, og kryds fingre for at cheferne har en god uge, og er gode ved os.

Kh og sweets/ Laura

Sweet Week # 11

15. marts 2014 // børn, D-I-Y, event, Velvære

20140316 125652 Sweet Week # 11

Præcis som med martsvejret, går vi fra saligt solskin til kuling og retur – og det er præcis som det skal være, når man er i babyland.

Jeg blev i dag et år klogere/ældre/rigere og forundres som altid over hvad livet havde i posen i det forgangne år. Tak for hilsner og dejligheder.

På bloggen var vi i ugen en tur om Ikeas PS 2014 nyheder, og kigger mere på de enkelte produkter i et senere indlæg. Gå heller ikke glip af indlægget om Butik Munk.

På Instagram var der blå himmel og glimt fra mit besøg på Royal Copenhagens malerskole, det vender vi mere
tilbage til senere.

Du finder og følger min Instagram konto på Instagram.com/thesweetspot.dk. Her har
vi senere på ugen har en lille IG giveAway i ærmet. Og ja, jeg skylder jer en vinder af Foxy Potato sofabordet. Er på vej…

Indtil da, ha en smuk og god uge.

Kærlig hilsen
Laura

Kom med mig hjem

6. marts 2014 // børn, D-I-Y, indretning

6R2A7248 copy 466x465 Kom med mig hjem Foto: Anitta Behrendt

Hvad man ikke kan se på det her billede
- er at jeg er meget-meget tæt på min termin, har været oppe sidden kl 5.30 for at køre på Grønttorvet og vi i øvrigt har boet i lejligheden i 1,5 måned. Og sådan bliver man så utrolig effektiv når der kommer et boligblad forbi.

I dag har jeg knap så meget bule på maven, til gængæld er her lidt flere nullermænd. Men det vigtigste er at jeg er super glad – og stolt over portrættet i det Bolig Magasinet, der udkommer i dag, og hvortil billederne blev taget.

Sagen handler om Boligbloggernes bedste indretningstisps. Og det var svært at begrænse sig til 4 tips. Tak for besøget til Pia Olsen og fotograf Anitta Berendt – køb Boligmagasinet og se resten af sagen, bl.a. en hjemmelavet sengegavl. Se også hvordan Pia fra Bungalow5 og Munter fra Miss Design Says bor.

SweetTip: Du finder en trin for trin vejledning på hvordan man laver sengegavlen her.