Indlæg med emnet: mode & skønhed Vis nyeste indlæg

Gaveideer m. Gitte0690 466x465 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og online

Funktionel, bæredygtig og online
Hvordan shopper en webshop, og hvor finder man inspiration? Hvilke tanker gør et online-univers sig om en fysisk indkøbsmesse og hvad sker der på trendfronten. Vi har mødt Gitte Christensen, der står bag den bæredygtige design webshop – og blog Objects & Use, for at høre om hendes forventninger til januars Formland UPgraded messe.

Gitte 466x466 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og online

“Objects & Use er et online univers med webshop og blog. Jeg har en baggrund som tøjdesigner for store danske tøjmærker. Det har givet mig masser af træning med at opfange tendenser og læse tidsånden. Det bruger jeg i arbejdet med min bæredygtige design webshop Objects & Use, hvor jeg selv styler og fotograferer”

Gaveideer m. Gitte0808 466x465 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og onlineStyling: Gitte Christensen og foto: Pia Winther
”Jeg finder varene til min webshop via udenlandske magasiner, pinterest, besøg i storbyer som London, Los Angeles og New York. Jeg surfer meget rundt på nettet – og finder nye leverandører. Men jeg bruger også messer som Formland UPgraded – f.eks faldt jeg sidst for Chokolade Compagnigets nyudviklede økologiske te-serie Nu Te, og som jeg nu forhandler på min webshop.

Photo 15 08 13 15.35.42 1024x1024 466x466 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og online foto: Gitte Christensen
”Jeg bruger primært messen til inspiration. Det er et rigtigt godt halvårlig inspirations indspark. De spændende trendzoner, hvor der altid er meget at hente på nye farver, former & materialer. Og caféerne hvor maden laves i trendtemaerne, er altid en oplevelse. Jeg får taget en masse billeder rundt på messen – som jeg bruger på min blog og til moodboards – og også vender tilbage til gennem året. Det starter allerede i bussen, når der køres fra København til Herning. Her kan man snildt nå at få snakket og netværke og møde nye mennesker.”

Photo 15 08 13 14.16.07 1024x1024 466x466 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og online
At tage en dag eller flere ud og bruge dem på Formland UPgraded giver mulighed for at se det hele lidt fra oven – tænke nye tanker som der måske ikke lige er tid til normalt – måske skal butikken males, eller produkt stylingen skal have et pift. Rent trendmæssigt forventer jeg mere personlighed og kunst i indretningen, stadig meget grønt & botanik, lidt flere finurligheder med art deco detaljer og lidt mindre minimalistisk. Mere farve på væggene enten helt mørke grønne eller blågrå eller de helt fine og lyse pasteller.

Photo 15 08 13 15.48.25 1024x1024 466x466 Objects & Use  Funktionel, bæredygtig og online

Jeg forbereder mig til besøget på nettet via Formland UPgradeds hjemmeside, deres nyhedsbreve – og holder mig opdateret på facebook og blogge via Eckmann, Fly+Helsted, The Sweet Spot – Det er fint at høre lidt om de forskellige trends inden man dukker op. Jeg prøver at lave en dagsplan, hvor foredrag mm er lagt ind. Hvis jeg skulle give tre tip til nye besøgende kunne det være:

 • Lav en plan hjemmefra udfra programmet, tjek hvad der foregår i de forskellige zoner.
 • Brug trend caféerne – det stimulerer sanserne og er gode pauser
 • Tag en masse billeder på messen og tag inspirationen med hjem  – følg med på instagram undervejs – så kan du se, hvad andre falder for og undgå at overse noget, mens du stadig er der.

SweetTip:
Du kan følge med i Objects & Uses univers her:
@gittechristensen, http://instagram.com/gittechristensen, @objectsanduse, http://instagram.com/objectsanduse
Pinterest: http://www.pinterest.com/GittteChrist
Bloggen: http://www.objectsanduse.com/blog

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland UPgraded, alle ord, indhold og ideer er mine egne

sweet wish 1 13 466x466 Sweet Wish # 1

Når det nu er #glimmeronsdag, kan vi lige så godt give den gas!

- med ønsker, som i ting der er rigtige ønsker: Luksus og drømme om cashmere, guld, ansigtsolier og håndarbejde; materielle ting der er så fine at de ville nære og glæde – ikke bare underholde og passe ind i praktisk ramme.

#1 – Alto Stool 60
#2 – Lind and James ring
#3 – Fnubbu halstørklæde
#4 – Helene Stockmarr skåle
#5 – Lucky Boy Sunday blanket
#6 – Gubi Grashopper lampe
#7 – Ro Collection kasse
#8 – Rodin Olio Lusso

SweetTip: Ovre hos Ditte og the Food Club kan du drømme chokoladedrømme. Det er også godt!

bloggers xmas treat callebaut 143x194 Sweet Wish # 1

 

 

DesignerJul muuto 466x466 Designerjul i BoligLiv

Trænger du til julepyntsinspiration
- og er du nysgerrig efter at se hvordan kreative kvinder i interiørbranchen pynter op, så se med her.

I det nyeste nummer af BoligLiv, har jeg kigget i kassen hos Nina fra Muuto (billedet øverst), Anne fra Royal Copenhagen, Charlotte fra Broste Copenhagen og Anne fra Miss Etoile. Det er der kommet 4 meget dejlige – og forskellige bud på hurtige genveje til julestemning derhjemme på.

SweetTip: Du må også besøge min med–beauty-blogger: den skønne Anette, der i dag har en virkelig lækker cremepakke på højkant. Faktisk er det fra Tromborg – et af mine yndlingsmærker.

Hvad gør jeg for at vinde?? Er vi ude i noget skæg og pink briller?

bloggers xmas treat intro ver3 466x466 Er du jule(kalender) klar?

Vi har haft hemmelige møder både online og på lækre hoteller

- og det er alt sammen for din skyld. For nu er det ganske vist at vi er klar! På søndag springer vi sammen ud af juleskabet og introducerer dig for det, vi satser på bliver den mest decembercool overflødighedkalender. Nogensinde.

Vi, og det er Anette fra Beautyspace, Ditte fra The Food Club og undertegnede, har indsamlet i massevis af eksklusive julegaver, der rimer på enten design, gourmet eller skønhed.

Alle af den slags, du gerne vil have fat i. Hver dag fra 1. – 24. december vil du blive introduceret for en ny låge på skift hos os, hvilket betyder, at jeg åbner ballet den 1. december (faktisk allerede lørdag aften), hvorefter det foregår hos The Food Club den 2. december, og så har du nok gættet det videre forløb frem til og med juleaften.

Der bliver alt fra Royal Copenhagen til Jurlique, Tromborg, Muuto, Kähler keramik, chokolade fra Barry Callebaut og …Du vil ikke vide det hele endnu. Men vi ved, det bliver godt. Det er planen.

SweetTip: : Hvis du har tid og lyst, så kig forbi Anette og Ditte. De er et par ret inspirerende damer.

fnubbu favoritter 466x467 Selected by theSweetSpot  Fnubbu
En af Danmarks pt. allersødeste webshop er Fnubbu.com!

Signe, der indtil nu har begået strik-herlighed på herlighed, har udlevet sin indre købmand og shoppet rundt hos en række fine favoritter. Du finder produkter som ikke er stangvare i nogen butikker jeg kender, og det hele spices op med hendes egen farverige casmere og silkeprodukter. Eycandy I say!

Se mine 10 favoritter her og meget mere inde i webshoppen her. 

SweetTip: Ha en skøn weekend, og kig ind næste uge hvor der kommer masser af nyheder og messerapporter. Kh

 


 Summer Shopping  shopcph.dk

 

Er du på vej på rejse?

-så lyder en stressfri afgang, garanti for at du sparer minium 20 % i forhold til gadepriser og mere end 7000 tax free produkter måske fristende? Det er hvad Shop.cph.dk tilbyder dig i deres kæmpe online butik med Taxfree hudpleje, parfume, spiritus og slik.

Jeg har været på ghostshopping og valgt mine 10 favorittter:
Origins, fordi jeg elsker deres tilgang til produkter og leg med ord
Lancômes røde læber, der klær enhver solbrændthed
Græske Korres, der blander urte og teknologi på en skøn måde
Absoluts vodkaer, bl.a. fordi de er så pæne
Marianne bolcherne pga emballagen
Tromborg, der nu endelig fås i taxfree, bl.a. den uundværlig lipcure og de fine nye neglelakker
Blush fra Nilens Jord, der er så dejlig fri for en masse

Du kan shoppe Tax-Free ligeher på shop.cph.dk. Tjek også deres Advantage program, hvor du kan optjene points hver gang du hander.

Indlægget er sponseret af shop.cph.dk, alle ord, indhold og ideer er mine egne

harlequin squares int 466x466 Mors dag og Musahar  Foto: Tia Borgsmidt

Verden over kæmper mødre hårdt for at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor betyder en sød gave og en kærlig tanke på Mors Dag rigtig meget. I år kan du forkæle dig selv, eller en du holder af og samtidig hjælpe nepalesiske mødre ved at købe Musahars nye indkøbsnet.

I anledning af Mors Dag den 12. maj har Musahar sammen med designer Karen Bagge skabt tre skønne indkøbsnet i økologisk bomuld med håndsyede applikationer og mønstre. Flower Power i rosa og blomsterbroderi. Harlequin Squares er blå med geometriske figurer. Den koksgrå Chains of Happiness har et finurligt mønster og  påsyede trekanter.

chains int 466x466 Mors dag og Musahar

Overskuddet fra salget går til køkkenhaver til fattige mødre i Nepal. Grøntsagsfrø, et bambushegn og et kursus i at anvende kompost kan sætte fattige mødre i stand til at give deres børn mere og bedre mad.

Nettene produceres på en lille systue for såkaldt kasteløse kvinder, i det sydlige Nepal. Når du køber et net, er du derfor også med til at sørge for, at 23 familier har en tryg tilværelse, fordi mor har fast indkomst.

mors dag 466x466 Mors dag og Musahar

Læs mere på www.musahar.dk. Nettene måler 30×40 cm og koster 220 kr. Se forhandlerliste på: www.musahar.dk  og www.skoleliv-i-nepal.dk

Glædelig Mors Dag!

Shopper Kjær Schmeling1 466x466 Vandt du Sweet GiveAway  Kjær & Schmeling Shopper

Update: Tiden er gået  og konkurrence er slut

Vinderen blev #152 anette damsgaard,
der vist får en ekstra fødselsdagsgave?

Tak for alle de dejlige kommentarer 

Tillykke til vinderen og tak til vores sponsor

*

Jeg har glædet mig afsindigt til i dag!

For hvor tit er det lige at forårs-solskins-spredere, cool cool design, mintgrøn hanskeblødt skind og gratis gaver går hånd i hånd?

Men det er præcis hvad der sker i dag. Jeg har længe haft et godt øje til Kjær & Schmeling smukke smukke skind-shopper. Og voila, så kontakter Kristine mig for at høre om ikke hun må forkæle theSweetSpots læsere. Så derfor – hold fast:

Vi udlodder 1 stks. håndlavet lædershopper i mintfarvet hanskeblødt læder med masser af labre detaljer.  Alt du skal gøre er at fortælle hvordan shopperen kan forsøde ventetiden til det bliver forår – og måske dele hvad du vil bære rundt på.

Læg dit lod i kurven  inden fredag den 15. februar kl. 12. 

SweetTip: Vi vil blive ekstra forårs-kåde hvis du vil dele billede, link og giveAway på nettet og ellers. Taktak.

13 Pønt 466x466 Vandt du Sweet Xmas Treat # 13  Pønt smykker

Feminint smykkesæt med hjerter
Vind smykkesæt med forgyldte hjerter, sponseret af PØNT

Sættet består af halskæde og spinkelt armbånd i silkesnor, begge med med forgyldte hjerter.

 Dagens spørgsmål: Hvordan pynter du (dig) til jul?

Lågen er nu lukket, og dagens konkurrence slut
Deltag i stedet i dagens nye låge.
Vinderen blev # 25 - Malene Vissing
Tak for de fine kommentarer.
Tillykke til vinderen og tak til vores sponsor!

Reglerne er simple; hver aften kl. 20 åbnes dagens låge. Den er åben i 24 timer. Herefter trækkes lod (via Random.org) blandt de læsere der har lagt en kommentar og svaret på dagens spørgsmål. Vinderen offentliggøres her på bloggen i indlægget fra den dag + vi kontakter dig via mail. Når vinderen har sendt sin adresse til os, giver vi sponsoren besked og du vil efter ca. en uge modtage din præmie med posten, hav tålmodighed med præmierne. Det er vores sponsores travleste tid. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

SweetTip: Hvis du vil være helt sikker på at huske alle låger, kan du være fan på Facebook her, få dagens indlæg i din mailboks her, eller følge theSweetSpot.dk påBloglovin. Og så vil jeg jo blive xtra glad hvis du vil dele Sweet Xmas Treat, på nettet. Tak!

 

7 SoulScent 466x466 Vandt du Sweet Xmas Treat # 7  Ansigtsrens og creme fra Soul & Scent

Smuk og økologisk hudpleje
Vind et sæt rensegele og en ansigtscreme fra Evolve , sponseret af Soul & Scent

Dagens præmie er et sæt ansigtpleje – rens og creme – fra engelske Evolve, der er økologisk certificeret. Det er seriens to stjerneprodukter, og særdeles velegnet til sart hud.

Dagens spørgsmål: Hvad drømmer du om på badeværelset?

Lågen er nu lukket, og dagens konkurrence slut
Deltag i stedet i dagens nye låge.
Vinderen blev # 105 – Julie Leander
Tak for at dele jeres ønsker med os.
Tillykke til vinderen og tak til vores sponsor!

Reglerne er simple; hver aften kl. 20 åbnes dagens låge. Den er åben i 24 timer. Herefter trækkes lod (via Random.org) blandt de læsere der har lagt en kommentar og svaret på dagens spørgsmål. Vinderen offentliggøres her på bloggen i indlægget fra den dag + vi kontakter dig via mail. Når vinderen har sendt sin adresse til os, giver vi sponsoren besked og du vil efter ca. en uge modtage din præmie med posten, hav tålmodighed med præmierne. Det er vores sponsores travleste tid. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

SweetTip: Hvis du vil være helt sikker på at huske alle låger, kan du være fan på Facebook her, få dagens indlæg i din mailboks her, eller følge theSweetSpot.dk påBloglovin. Og så vil jeg jo blive xtra glad hvis du vil dele Sweet Xmas Treat, på nettet. Tak!