Indlæg med emnet: shopping Vis nyeste indlæg

housedoctor M14 4a 466x466 Nyt fra House Doctor  perfect imperfections

Er det ok, jeg ikke rigtig kan finde ud af hvad jeg synes?
For det er jo megapænt, som i lækkert. Rodet på den rigtige måde. Mikset fint, næsten som i et rigtigt hjem. Jeps, der er nemlig kommet nyt katalog og kollektion fra House Doctor. 

housedoctor M14 13a 466x466 Nyt fra House Doctor  perfect imperfections

Der er masser af møbler, fede lamper, chunky vaser. Gode farver, og de hotteste materialer.

housedoctor M14 28a 466x465 Nyt fra House Doctor  perfect imperfections

Stolen her er særlig charmerende, spinkel og i en skøn farve.

housedoctor M14 64a 466x465 Nyt fra House Doctor  perfect imperfections

Hvem der havde sådan et køkken, og en fin tremmestol.

housedoctor M14 91a 466x465 Nyt fra House Doctor  perfect imperfections

For trods rigtigheden – og den meget store kommercielle appeal, bliver jeg ikke rigtig ramt. Er det for glat, lidt ens og ligner noget vi har set før? Jeg har svært ved at se hvilket brand det er fra. Skal klart  kigge mere i kataloget, og finde favoritter, for jeg kan spotte en masse fint. Er det bare mig der er hedebølgeramt?

Hvad synes du?  (Pyhh, det er også varmt ‘va )

DSC 00282 466x466 True Blue  nyheder i blåt

Der er farver der ikke vil give slip. Og mit crush på blå har nu varet flere år.

Lige nu må den gerne være lysende klar, nærmest elektrisk – kobolt. Den har en friskhed, som kan overtage neonfarverne plads: som en lille oplysende detalje, midt i alt det pæne og sort/hvide. Samtidig gør den sig fint i selskab med metallerne, der heller ikke vil slippe sit tag.

Øverst et smugkig på Ferms Livings julekollektion, som vi vender tilbage til når det er knap så lummert. Megapæn `stænket´ dug og serviet.

elskeland wallhanger 466x467 True Blue  nyheder i blåt

Jeg må snart overgive mig og købe et vægtæppe, eller som her en vægdekoration. Jeg ser dem allevegne, og hvis du er hurtig kan du gøre gode kup på loppis inden de andre opdager den trend. Men lov mig at lade være med at kopiere (og sælge) den her hjertebankende smukke udgave, som jeg har spottet hos Elkeland. Idas version fås i blå eller hvid indfarvet merinould, ophængt i kobberrør, og er på vej i hendes webshop.

snor image mail 466x466 True Blue  nyheder i blåt

 

Og så er der endelig nyt design fra Helbak. Hendes nye mønster Snor kommer til at findes på den velkendte smørboks og lågkrukkeserien fra august. Priserne starter ved 279 kr. Dejligt med nyt fra Malenes hånd!

FLEXA Play Roomsetting 018 466x466 Flexa Play  børnemøbler til hele familien

Det er ingen hemmelighed at vi trænger
- til at tale om hvordan vi bor med børn. Jeg møder rigtig tit forældre der nægter at have legetøj mm i andre rum end i børneværelset, og jeg kunne ikke være mere uenig!

FLEXA Play Roomsetting 028 466x466 Flexa Play  børnemøbler til hele familien

Efter min mening har børn næsten krav på, i hvert fald ret til, deres egne kvadratmeter i alle rum. De er medlemmer af familien på lige fod med de voksne. Glem ikke at vi er sociale dyr, og at børn skal være ret store før de helst vil være alene. Gør en dyd ud af nødvendigheden; lav et hjørne med fine, lidt neutrale møbler og giv dem plads til legetøj og kreagrej. Stil krav om orden og jævnlig udskiftning, og se at de føler sig taget alvorlig og hørt.

flexa 466x466 Flexa Play  børnemøbler til hele familien

Du kan derfor måske gætte at jeg hilser den nye kollektion fra Flexa velkommen. Med bord, taburet, enkeltseng, reol og tremmeseng, samt en opbevaringsskuffe på hjul er de fleste børne-behov dækket ind.

FLEXA Play Roomsetting 058 466x466 Flexa Play  børnemøbler til hele familien

Farveskalaen er forventelig, med dejligt afdæmpede sorbetnuancer. En grå havde gjort godt, og nogle vil måske savne sort.

FLEXA Play Roomsetting 027 466x466 Flexa Play  børnemøbler til hele familien

Alle møbler er udført i asketræ med malede flader og små ´fødder´ på benene. Jeg er spændt på at se møblerne i virkeligheden. Bor du i København, ved jeg at Illums Bolighus’ veludstyreder børneafdeling får produkterne.

Priserne starter ved 399 kr. for taburetten. Tremmesengen koster 3.399 kr. ex. madras.

SweetTip: Tjek de mange fine detaljer i Flexas kollektion, designet af Charlotte Høncke, i filmen her.

Sweet Week # 25

22. juni 2014 // børn, D-I-Y, shopping

sweetWeek 25 the sweet spot 466x465 Sweet Week # 25

Min mund har svært ved at sige nej, og #hapsen synes livet er en fest.
De to ting til sammen gør at tiden aalt for knap. Men vi hygger.

I går var det midsommar, og nætterne er lyse – tro mig når jeg siger, at du ikke behøver at tænde en lampe når du skal op kl. 4 hver nat. I morgen tændes sct. hans bålene, og selvom det er lidt vemodigt at lyset nu vender, er det en fint symbol på at sommeren for alvor er her. Den smukkeste længe.

Ugen bød på lancering af T Town på the Standard, Anders Arhøj keramik på bloggen, og en playdate med I Love Beauty, som vi vender tilbage til senere på sommeren.

På Instagram er der babyspam, kaffepauser og solnedgange. Vi kan følges lige her.

Vi ses i næste uge – hav en smuk en, og nyd midsommeren.

Kærlig hilsen Laura

wiinblad the Sweet Spot 4 466x466 Wiinblad vender tilbage
Husker du Bjørn Wiinblad?

Uden at afsløre min alder (selvom det ikke er nogen hemmelighed) så siger det noget om mit fødselsår at jeg husker hans streg særdeles godt.

wiinblad the Sweet Spot 2 466x466 Wiinblad vender tilbage

Jeg har fået et par mails om Wiinblad produkterne, som jeg viste lidt af forleden. Og billederne er så fine at jeg fik lyst til at brede den lidt ud.  Dette efterår genopstår Wiinblad nemlig som brand, når Rosendahl Design Group lancerer en brugskunst kolletion med den karakteristiske streg.

wiinblad the Sweet Spot 3 466x465 Wiinblad vender tilbage

Kollektionen på 47 nye Wiinblad-dele har motiver, der er genskabt 100 % efter Bjørn Wiinblads originale streg, men indsat i et  moderne farve- og produktunivers.

wiinblad the Sweet Spot 5 466x465 Wiinblad vender tilbage

Karakterisk for Bjørn Wiinblad var kvinderne som gennemgående motiv,  og uanset hvor mange ansatte han havde, malede han altid øjnene selv. Dermed blev kvinderne til små personligheder, der fik poetiske navne og karakteristiske træk som rosenkålsører, korte arme, små bryster og kantede næser.

wiinblad the Sweet Spot 6 466x466 Wiinblad vender tilbage

Sig derfor også velkommen til de nye Wiinblad kvinder Rosalinde, Felicia, Cecilia, Amelia og Rosemunde, der er produceret på krus, termokrus, skåle, vaser, urtepotteskjulere, skærebrætter, lysestager, kagedåser og bakker.

wiinblad the Sweet Spot 7 466x466 Wiinblad vender tilbage

Formsproget er enkelt og organisk, og motiverne er skabt på en hvid baggrund i seks gennemgående farver,blå lilla, sort, grøn, gul og rød. 

Den nye Wiinblad kollektion vil findes i handlen fra september 2014 til priser fra 99,95 kr. – 499,95 kr.

Jeg synes: At vi er fed op med relanceringer, og at store Danske virksomheder der brøster sig af at være designdrevet, burde støtte og producere de unge talenters arbejde meget mere. Når det er sagt synes jeg kollektionen her er fin, fordi den har fået et moderne tvist. Hvorvidt den er holdbar og formmæssigt bæredygtig er en anden snak. Jeg er sikker på den rammer kommercielt i top, og bliver en bestseller hos dem der elsker nyt…

wiinblad the Sweet Spot 7 466x466 Wiinblad vender tilbage

SweetTip:  Samarbejdet med Rosendahl Design Group yder økonomisk støtte til, at Bjørn Wiinblads gamle hjem “Det Blå Hus” omdannes til et arbejdende museum, præcis efter Wiinblads eget ønske. Se mere her. 

*

Rosendahl will this fall relaunch famous Danish artist Bjørn Wiinblad, in a collection of 47 pieces. All pieces on white, decorated in five colours. 

 

donna wilson Sweet Daddys day

I dag er det fars dag, og endnu en chance for at sætte pris på de gode mænd i dit liv. Ovre hos fine Donna Wilson er der god inspiration til at shoppe en lille ting til ham.

wiinblad 466x465 Sweet Daddys day

I ugens løb lancerede Rosendahl Design Group en ny kollektion med motiver af Bjørn Wiinblad. Jeg synes universet er fint fanget ind og nutidigt fortolket,  og en god øjenåbner i Wiinblads univers for nye generationer. Hvor vidt vi synes det er fedt om to år, er så spørgsmålet.

tradition 466x466 Sweet Daddys day

Næste weekend er der goodies, prøver og udgåede varer i &Traditions lagersalg.

designbyus 466x466 Sweet Daddys day

Design By Us har barslet med en storesøster til deres succes Ballroom. XL fås i rose, amber, army og smoke, er  mundblæst og håndmalet med en diameter på 33cm. Prisen lander på 3990 kr.

10268681 10152898301253298 362062504624717051 n 466x466 Sweet Daddys day

Med en weekend uden planer, drømmer jeg om shopping! Må ind og tjekke Stillebens mange fine nyheder. Savler på forhånd over de her skåle af den hollandske duo Alissa+Nienke.

*

We enjoy a day off, Fathers Day, new lamps and dreaming of shoppping – sweet day. 

P1130366 466x466 Projekt Tagterrasse # 1

Tæt på himlen og lige i smørhullet.
- sådan vokser vores nye hjem på os og vi taler dagligt om magien ved hestevrinsk og nattergale til den ene side, og skyline og Tivolifyrværkeri til den anden.

Når uderum er lige så stort som indekvadratmeterne, og temmelig tomme, må indretteren i gang. Jeg har tegnet og mærket og målt op, og lagt en plan. Og fik så en mail fra Jysk – om jeg ville teste deres havemøbelsortiment? Ja tak.

Jeg var nemlig på jagt efter noget, som ikke var helt defineret, men som jeg godt vidst hvad ikke skulle være. Jeg ledte efter møbler – ikke sidde, ikke ligge, ikke en helt tung firkantet hjørnesofa, men hvad så?

Efter langs tids leden rundt på Jysk-siden fandt jeg et rigtig godt bud; Nemlig sættet Tiveden, som er 4 lette loungstole og 2 små borde. Hertil valgte jeg et tæppe, krukkerne her og en parasol med fod.

Alt blev bestilt, og fint fulgt på vej af kundeservice.

P1130385 466x465 Projekt Tagterrasse # 1

Stolene var let samlet, en fast dyb skal i flet, fastgjort i et spinket stel. Bordene kan gå under hinanden, og toppen er i vejrbestandig fibersten.

P1130309 466x466 Projekt Tagterrasse # 1

Krukkerne er jeg ret vilde med. Der skal noget til at fylde pladsen, og de her gør jobbet, også uden at blive alt for tunge.

P1130360 466x466 Projekt Tagterrasse # 1

Tæppet er det her, som dog blev for hårdt i kontrasten til møblerne. Derfor vendte jeg bagsiden op.

P1130363 466x465 Projekt Tagterrasse # 1

Stolene har det jeg søgte: man sidder godt, de er lette og kræver ikke vedligeholdelse. Tror hynden kan tåle en byge, og man kan supplere med lidt mere i ryggen. Farven en fin antracitgrå.

P1130333 466x466 Projekt Tagterrasse # 1

P1130298 466x465 Projekt Tagterrasse # 1

Der er nok mange der drømmer om at fylde uderummet med designer-havemøbler, men det jo trods alt ret så talte timer vi er ude, og budgettet må derfor afstemmes derefter. Der er noget langt mellem de designmæssige snapse i sortimentet, men det var også hvad jeg forventede. Kvaliteten på møblerne virker forbavsende god, og sættet rammer plet med det det skal.

P1130379 466x466 Projekt Tagterrasse # 1

Ha en rigtig sweet summer, og følg med her på bloggen i mit terrasse projekt.

P1130232 466x465 Kitub  designbutik på Østerbro

Man skal ikke blinke for længe med øjnene, når man suser forbi på Classensgade.

Men tager man tid til at stoppe op og gå ind i Kitub, bliver man fuldt ud belønnet. Her er småt og godt, og et befriende unikt sortiment i den lille design butik på Østerbro, der har godt et år på bagen.

P1130244 466x466 Kitub  designbutik på Østerbro

Du finder et lille udvalg af støvler, udsøgt dansk keramik af Mette Duedahl og børster fra Blindes arbejde.

P1130228 466x466 Kitub  designbutik på Østerbro

- og Tina Ratzer! Jeg er ret så svag i knæene over hendes nye værker: “ryatæpperne” i Kvadratstoffer, oversize patchwork mobilerne og skønne gulvpuder. 

P1130230 466x467 Kitub  designbutik på Østerbro

P1130234 466x466 Kitub  designbutik på Østerbro

P1130235 466x465 Kitub  designbutik på Østerbro

P1130237 466x467 Kitub  designbutik på Østerbro

P1130238 466x466 Kitub  designbutik på Østerbro

Kitub og Tina Ratzer holder i anledning af 3 days of design en lille sommer reception i dag ml 17 og 19

P1130243 466x466 Kitub  designbutik på Østerbro

P1130245 466x467 Kitub  designbutik på Østerbro

SweetTip: Du finder Kitub på Instagram her.

 The Sweet spot Dansk 466x465 Best 10 design shops in Copenhagen # 2  

 We continue in english
- again due to this weekends Hive Blogger conference. The conference attracts more than 100 international lifestyle bloggers, and I am so exited to be among the speakers.

Visiting a cool city like Copenhagen is bound to call for shopping. So I thought why not throw in a top 10 of my personal design shop favorites. Here goes part 2:

The Sweet spot designdelicatessen1 Best 10 design shops in Copenhagen # 2
As one of Denmarks biggest design webshop, Designdelicatessen knows how to roll. The very big, quite new store in Frederiksberg  is a urban colourful universe.

The Sweet spot Raben Best 10 design shops in Copenhagen # 2
Rabens Atelier is the little sister and showroom of the clothes brand Rabens Saloner. The shop is an oases of ethnic lounge textiles, huge plant pots, eclectic chose vintage furniture and nice atmosphere, in hip Vesterbro.

Also in Vesterbro is Dansk Made for Rooms (picture in top). Very minimalistic, very design, very Scandinavian. The shop has a well chosen range and also produces own design.

The Sweet spot Normann cph Best 10 design shops in Copenhagen # 2
Normann Cph
is a major player in the Danish design field, and there (renovated cinema) flagship store displays there growing collection + a nice selection of kids stuff and clothes

The Sweet spot Beau Marché Best 10 design shops in Copenhagen # 2

Beau Marcé is the interior twin of the backyard café with same name. Cozy city location, and very french in range and vibe.

The Sweet spot Dora Best 10 design shops in Copenhagen # 1Foto: The Sweet Spot, HAY

As a rare exception I talk English today
- off cause due to this weekends Hive Blogger conference. The conference attracts more than 100 international lifestyle bloggers, and I am so exited to be among the speakers.

Visiting a cool city like Copenhagen is bound to call for shopping. So I thought why not throw in a top 10 of my personal design shop favorites. Here goes:

The Sweet spot HAY Best 10 design shops in Copenhagen # 1
Hay
 - all time Danish favorite: affordable urban colourfull and all over the world (we like to think). Wonderfull flagship store overlooking Strøget. A must.

Dora (picture above) - eclectic mix of accessory, vintage finds and designer furniture. Very personal. Situated in the trendy street Værnedamsvej

The Sweet spot Stilleben Best 10 design shops in Copenhagen # 1
Stilleben
 - forever front runner on curating good taste, high end ceramics, graphics and textiles from upcoming designers.

The Sweet spot Black 466x466 Best 10 design shops in Copenhagen # 1
Black - Situated on Frederiksbergs best shopping/deli street, in a beautiful apartment feel shop, Black is partly clothes, partly ceramics (from owner Anne Black)

The Sweet spot MUNK Best 10 design shops in Copenhagen # 1
 Munk - clean cool shop in charming Christianshavn, knows how to pick a collection of not-so-overexposed items of accessory and moderne furniture. Have also own designline

Will return tomorrow with part 2.

Sweet Tip: Do you know Stay.com – cool personal guide site. I made a contribution here.