Indlæg med emnet: Sweetspot favorit Vis nyeste indlæg

IMG 0351 466x466 Sweet Week #29

Hov, der blev da rigtig stille, som i helt tyst. Og det var lidt med vilje og så alligevel ikke…

Kabalen med baby og Bella i sommerhus, 3 inspirerede måltider og økosnack on the side, natteroderi (på den urebelske måde) og ja, familieferie på godt, sødt, hårdt og bare meget, gør at tiden er knap. Som i væk, med dage puttet i banken og solrige minder i rente.

Jeg er fan – som i kæmpefan, af at vejret er så bedårende røvgodt som det er. Hvis ikke var jeg den der var skredet – lige fluks til Kastrup og den bænk (der vist ikke findes) hvor man venter på afbudsrejser. For tiden er så dyrebar, og den næste helligdag er 1. juledag…

IMG 0365 466x466 Sweet Week #29

IMG 0359 466x466 Sweet Week #29

Som bonus gør det godt at være stille. Giver lidt tid til at tænke over ordene, og hvordan de skal stå på række. Og lysten til en anden rækkefølge spirer. Jeg ved ikke helt hvilken, eller hvordan jeg kommer derhen. Men jeg har lyst til mere knas og mindre glat. Flere detours og mindre trend. Ved ikke hvad i har lyst til, at bloggen skal, og hvad der skal være på den? Byd meget gerne ind.

IMG 0333 466x466 Sweet Week #29

IMG 0278 466x466 Sweet Week #29

Og i mens vi venter på process, ved jeg med sikkerhed der meget snart sker noget med formen. For vi roder, maler og bygger om i baglokalet og åbner meget snart for en ny og lækker blog. Det fejrer vi med et brag, lige på den anden side af sommerferien.

 IMG 0319 466x467 Sweet Week #29

IMG 0338 466x468 Sweet Week #29  

Følg også med ovre på Instagram hvor vi næres af bærlykke, solnedgange, hestemuler og lydløs idyl. Fordi det nu engang gør godt med eyecandy.

Det gør jo ikke at vi glemmer der ligger bamser på en mark i Ukraine. For det tænker jeg en del på. Og håber det kan hjælpe bare lidt…

IMG 0377 466x466 Sweet Week #29

18 466x466 Sweet Week # 18

I ugen der gik snusede vi til sommeren, drak mere kaffe og nød forsommer pasteller.

Jeg snor mig mellem blog, barsel og bløde babykinder der vokser. Hapsen bliver mere og mere til en Hugo, 0g storesøsteren flyder over af kærlighed og hjerterne sidder løst

På bloggen var der face-lift produkter til væg, gulv, loft og bad, og en reminder om at du stadig kan nå at være med på bloggerkonferencen the Hive, hvor jeg skal være speaker om få uger.

På Instagram er der sommerhusfred, rapsmarker, flere cortados og Københavnerlykke. Leg med lige her. 

Hav en smuk og sød uge.

Sweets/ Laura

foto 466x466 Sweet Week # 12

Den nye direktør herhjemme, Mr. Cute,
har sat hele firmaet på overarbejde, og enhver ved at nye chefer lige skal markere territoriet. Bær derfor over med at der er lidt længere mellem snapsene, og følg med i slikbutikken på Instagram og Facebook.

På netop Instagram har du mandag til at nå at være med i GiveAwayen om en poster fra Elkeland.

På bloggen kan du se eller gense indlæg om flere køkkenindretningsfifs og se besøget hos Søstrene Grene efter lukketid.

Hav en sød og god uge på kanten af foråret, og kryds fingre for at cheferne har en god uge, og er gode ved os.

Kh og sweets/ Laura

1620885 10151933070788596 776308607 n The Hive til København

Så er det officielt!

Den store europæiske bloggerkonference “The Hive” kommer til København i maj, og jeg skal være speaker!

Så hvis du er – eller drømmer om at blive blogger, er der et spækket to dages program med workshops, goodiebags og talks på Scandic Sydhavnen, den 17. og 18. maj. Billetsalget går stærkt, så sign op her.

Vi ses/ sweets

 foto2 466x466 Baby Boy Wonder  

Her er stille

I mandags tog vi den her på og  bød miraklet lillebror velkommen til verden.

Lykken er helt håndgribelig flere minutter af gangen, når en silkeblød babykind bliver aet, og en lille hals snuset ind. For minuttet efter at åbne døren til et sted hvor det føles som om man er kørt over af en bus, og aldrig bliver hel og vågen igen.

foto4 466x466 Baby Boy Wonder

foto3 466x467 Baby Boy Wonder

På de indre linjer kører vi vores helt egen regeringsrokade og røres dagligt over at kærligheden kan deles. Jeg skriver 1000 indlæg i mit hoved, og glæder mig til at dele lidt mere. Sweets indtil da.

foto 466x465 Baby Boy Wonder

Kærlig hilsen
Laura

Sweet ´14

31. december 2013 // børn, Sweetspot favorit, Velvære

happyNewYear2014 theSweetSpot 466x466 Sweet ´14

Vær velkommen – og et fint farvel

Efter en virkelig tiltrængt offline pause, klør det i tasterne igen. Og dagen i dag, er som skabt til resume og udkig.

Jeg fejrede min runde fødselsdag, med det jeg ikke troede var muligt, nemlig at opfylde et stort ønske om familieforøgelse. Det er stadig helt uvirkeligt og fantastisk meget snart, at skulle byde lillebror velkommen til verden. Og for at toppe de store familieændringer, gav vi efter for en årelang drøm om igen at få brosten under fødderne, og kan nu se fyrværkeriet fra Tivoli fra vores 4 uger gamle adresse.

Fagligt nød jeg rammerne i mit fine Loft03 kontor, med gode kollegaer og ugentlige nye udfordringer fra kunder og blogsamarbejder. Formidling af events, designere og gode budskaber gav mig en daglig glæde og forundring over hvor tilfredsstillende et arbejdsliv kan skrues sammen. Jeg nød også fordybelsen i store meningsfyldte indretingsopgaver og det søde kick af fotostylinger, hvor teamet kører godt.

Min søde pige blev 5, og er så stor og klar til livet, på sin egen skønne og Ellas’ke måde. Sammen med hende og min elskede K nød jeg byen, og landet og rejser til Thailand, Berlin og Mallorca. De to er min base, der hver dag ruster mig til at gå ud og erobre verden.

Det næste år bliver – på alle måder – nyt; en jongleren mellem babyduft og arbejdsfristelser, nye rutiner og rammer. Jeg glæder mig til det hele, og tror jeg er klar, eller blir det.

Tak og mere tak, fordi du læser med og giver tilbage. At skrive en blog, giver kun mening fordi du er i den anden ende. Tak for mails og kommentarer og engagement.

Søde ønsker og tanker til Jer alle. Solen skinner for første gang længe i dag. 2014 titter frem og jeg vil ønske dig en smuk aften og et meningsfyldt 2014.

Var ´13 sweet for dig?

Kærlig hilsen
Laura

sweet wish 1 13 466x466 Sweet Wish # 1

Når det nu er #glimmeronsdag, kan vi lige så godt give den gas!

- med ønsker, som i ting der er rigtige ønsker: Luksus og drømme om cashmere, guld, ansigtsolier og håndarbejde; materielle ting der er så fine at de ville nære og glæde – ikke bare underholde og passe ind i praktisk ramme.

#1 – Alto Stool 60
#2 – Lind and James ring
#3 – Fnubbu halstørklæde
#4 – Helene Stockmarr skåle
#5 – Lucky Boy Sunday blanket
#6 – Gubi Grashopper lampe
#7 – Ro Collection kasse
#8 – Rodin Olio Lusso

SweetTip: Ovre hos Ditte og the Food Club kan du drømme chokoladedrømme. Det er også godt!

bloggers xmas treat callebaut 143x194 Sweet Wish # 1

 

 

instaweek47 466x466 Sweet Weekend

Der er vist gået helt ged i min ugentlige Insta-opsummering

- til gængæld  har vi meget styr på to-do listen hvor der står flytning i toppen. I dag har jeg næsten sagt farvel til min have, og det var med et sug i (min meget tykke) mave. Ugen er gået med masser af events, fotostyling, messe og indretningsopgaver. Mon ikke de næste så småt bliver juleramte?

Sweet Tip: Husk at deltage i den meget flotte give Away om en goddiebag fra LOFT Bazaarens udstilleren

instaweek43 2 466x466 Sweet Week # 43

Jeg aer min mand og min sofa, efter en dejlig ekstrovert uge
- med åbning af skønne Pop Up nr. 103, reception hos Fair Styles, familiefejringsweekend i det Midtjyske, og ikke mindst Knæk Cancer indsamling på bloggen.

SweetTip: Kig ind i morgen hvis du har doneret, og vil se om DU har vundet fine designgaver. Du kan stadig deltage indtil kl. 24 søndag.

2013 08 21 14.15.38 2 466x466 Sweet Skin

Hun taler om taxaer og frakker og grydelåg -
og henviser i virkeligheden til huden. Hun bor – med egne ord – ude i en skov, i en gammel nedlagt skole, som jeg skal besøge en dag. Hun er veninde med cremekongen (yes, mr. positive himself) og dræver så dejligt når hun taler, at man tror på det hun siger!

Hun gør meget af det jeg drømmer om, og udover at være en kær blogven, har hun fornyligt begået den her bog (som selvfølgelig har fløjlscoating på forsiden) og derudover er proppet til skruelåget med sund fornuft om olie, alder og kvinders fejlfinderi.

- Og ja, der er selvfølgelig Anette fra beautybloggen Beautyspace.dk jeg rabler om.

SweetTip: Det jeg ville frem til, er at hvis du ikke har været vejen forbi hendes blog, så afsted afsted – for udover tips og tricks og masser af debat, er der lige nu en laber giveAway med smørelse til efterårskinder fra bl.a. Islandske Skyn.