Indlæg med emnet: Velvære Vis nyeste indlæg

Sweet Week #30

27. juli 2014 // børn, Velvære

image1 466x465 Sweet Week #30Tilbage i et dampende varmt København med lommen fuld af smukt brugt ferie

I mellem os var jeg lidt tænksom over hvordan setup med baby og busy 5 årig kunne forenes, men det blev gjort lykkeligt til skamme af den smukkeste sommer siden 1991. At have og være i sommerhus i det vejr, var bare det eneste der gav mening. Bade, tørre, is, grillpølser og forfra igen. Blog, bøger, blade blev der (desværre) ingen tid til, men f*** it. Der blev sat sommer ind på kontoen, og de d-vitaminer kan der hurtigt blive brug for.

Om knap en uge sætter jeg mig – helt alene – op på mit grønne lyn og tager turen tilbage til Loft03 og mine skønne kontorfæller der. Det er bittersødt at de seks barsels må åneder allerede er gået. Jeg vil savne Hugo og hans våde smaskere vanvittigt om dagen, men glæder mig over den fest han skal ha med sin far.

På min kalender står opgaverne allerede pænt i kø, og der er blokket dage til at tænke tanker om nyt, og fejring af blog og en masse andet i selvfølgeligt kommer til at høre mere om.

Hav en smuk og dejlig uge, der hvor du er.  I ved hvor i finder mig på Facebook og Instagram.

Kærlig hilsen

Laura

 

Sweet Week # 23

8. juni 2014 // børn, D-I-Y, Velvære

the Sweet SPot sweet week 23 466x466 Sweet Week # 23

Sommeren er her og den er sød.
Skyerne er lyserøde og planterne gror godt her tæt på himlen.

I ugen kiggede vi på nyt hotel på bloggen, som jeg glæder mig til at teste, den dag #hapsen giver os lov. Se også nyhederne, der tæller lamper, Wiinblad relancering og ugens lagersalg.

Instagram er der mere af det alt sammen og bløde babyben oveni. Hav den smukkeste uge.

Kærlig hilsen Laura

Sweet Week # 15

13. april 2014 // børn, D-I-Y, Velvære

Sweet Week 14 466x466 Sweet Week # 15

Vi triller på ryggen af en uge der smagte af gule toner og Milanofeber.

Nogen fik nye guldsko og påskeferie hos 2xbedstemor, mens andre nyder påskefred og sommerhusdrømme.

bloggen kiggede vi på danske møbelnyheder fra Milano og Magasins fine Living katalog. Instagram flyder over af pasteller, blomster og smugkig i BoligLiv der emmer af forårstips.

Hav en smuk og sød uge. God ferie hvis du er nået dertil.

Kærlig Hilsen Laura

Sweet Week # 13

30. marts 2014 // børn, D-I-Y, Velvære

sweet week uge 13 466x466 Sweet Week # 13

Med en drøm om sol på ømme skuldre,
pakkede vi verdens største kufferter, og drog til de varme lande. - som så heldigvis viste sig at være ok solbeskinnede. Ældste barnet var lykkelig over både hotel-mysterium og is hver dag. Baby-barnet lod høre fra sig, men faldt til efterhånden, og skuldrene faldt i hak, da ugen var ved at være omme.

På bloggen blev det til lækre lagersalg, hvor der stadig er et par stykker tilbage og en lille opsummering af mine favorit-posters pt.

Hjemme igen skinner solen også sødt, og dagens Instagram-roll hyldede udsprungne træer og sommerlængsel i maven. Kudo til begge dele. Hav en smuk og sød uge derude. Vi ses på bloggen, Facebook og Instagram.

Kærlig Hilsen Laura

Sweet Week # 11

15. marts 2014 // børn, D-I-Y, event, Velvære

20140316 125652 Sweet Week # 11

Præcis som med martsvejret, går vi fra saligt solskin til kuling og retur – og det er præcis som det skal være, når man er i babyland.

Jeg blev i dag et år klogere/ældre/rigere og forundres som altid over hvad livet havde i posen i det forgangne år. Tak for hilsner og dejligheder.

På bloggen var vi i ugen en tur om Ikeas PS 2014 nyheder, og kigger mere på de enkelte produkter i et senere indlæg. Gå heller ikke glip af indlægget om Butik Munk.

På Instagram var der blå himmel og glimt fra mit besøg på Royal Copenhagens malerskole, det vender vi mere
tilbage til senere.

Du finder og følger min Instagram konto på Instagram.com/thesweetspot.dk. Her har
vi senere på ugen har en lille IG giveAway i ærmet. Og ja, jeg skylder jer en vinder af Foxy Potato sofabordet. Er på vej…

Indtil da, ha en smuk og god uge.

Kærlig hilsen
Laura

Sweet ´14

31. december 2013 // børn, Sweetspot favorit, Velvære

happyNewYear2014 theSweetSpot 466x466 Sweet ´14

Vær velkommen – og et fint farvel

Efter en virkelig tiltrængt offline pause, klør det i tasterne igen. Og dagen i dag, er som skabt til resume og udkig.

Jeg fejrede min runde fødselsdag, med det jeg ikke troede var muligt, nemlig at opfylde et stort ønske om familieforøgelse. Det er stadig helt uvirkeligt og fantastisk meget snart, at skulle byde lillebror velkommen til verden. Og for at toppe de store familieændringer, gav vi efter for en årelang drøm om igen at få brosten under fødderne, og kan nu se fyrværkeriet fra Tivoli fra vores 4 uger gamle adresse.

Fagligt nød jeg rammerne i mit fine Loft03 kontor, med gode kollegaer og ugentlige nye udfordringer fra kunder og blogsamarbejder. Formidling af events, designere og gode budskaber gav mig en daglig glæde og forundring over hvor tilfredsstillende et arbejdsliv kan skrues sammen. Jeg nød også fordybelsen i store meningsfyldte indretingsopgaver og det søde kick af fotostylinger, hvor teamet kører godt.

Min søde pige blev 5, og er så stor og klar til livet, på sin egen skønne og Ellas’ke måde. Sammen med hende og min elskede K nød jeg byen, og landet og rejser til Thailand, Berlin og Mallorca. De to er min base, der hver dag ruster mig til at gå ud og erobre verden.

Det næste år bliver – på alle måder – nyt; en jongleren mellem babyduft og arbejdsfristelser, nye rutiner og rammer. Jeg glæder mig til det hele, og tror jeg er klar, eller blir det.

Tak og mere tak, fordi du læser med og giver tilbage. At skrive en blog, giver kun mening fordi du er i den anden ende. Tak for mails og kommentarer og engagement.

Søde ønsker og tanker til Jer alle. Solen skinner for første gang længe i dag. 2014 titter frem og jeg vil ønske dig en smuk aften og et meningsfyldt 2014.

Var ´13 sweet for dig?

Kærlig hilsen
Laura

bakke ferm julekort 466x466 Xmas klar # 3  smagen af Jul styling & Photo: The Sweet Spot

Jule (pynte) lykken er nær…

Vi har fundet juletræskassen og jeg mæsker mig med god samvittighed i alle julens dejlige dufte, drikke og smage (det fortryder jeg måske når babyen er kommet ud om 4 uger…) Og se nu her, årets julekort er også ved at være der. Måske på tide at starte på julegaverne…

*chocolade/Simply Chocolate, Te/ Nu Te, solbærlikør/Svigermor, Platte og bakke/Ferm Living

vase ferm1 466x466 Xmas klar # 3  smagen af Jul

*Vase/Ferm Living, XL Vaniliekranse/Emmerys

korkbakke ferm1 466x466 Xmas klar # 3  smagen af Jul

*Julebrød, juice/ Emmerys. skærebrædt, bakke/ Ferm Living

julehjerte ferm1 466x466 Xmas klar # 3  smagen af Jul

*Honninghjerte/Emmerys, Skærebrædt/Ferm Living

SweetTip: Apropos dejlig mad, så er Ditte fra the Food Club, der i dag åbner lækker låge i Bloggers Xmas Treat lige her. 

ystad test 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Som en sød parentes midt i ferien, drog vi et par dage til det svenske, nærmere bestemt Skåne.

Gennem fuldfede kornmarker og under en høj blå himmel, gik det østpå til vores destination Ystad Saltsjöbad, hvor jeg var inviteret til at teste en pakke med overnatning og middag, der inkluderede et  forløb i den prisbelønnede spa.

P1110521 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Badehotellet  ligger direkte på standen, hvilket gav en formidabel udsigt fra vores fine lille værelse i første parket (dog uden balkon). Alt er holdt i klassisk svensk maritim romantisk stil. Toilet og bad var små separate luk-af’er hvilket understregede fornemmelsen af at være på et skib.

Hotellets historie går tilbage til 1897, og hotellet står i dag gennemrestaureret. 

P1110542 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Ystad Saltsjöbad er kendt for sin spa-afdeling, hvor diverse pools og saunaer er åbne for alle gæster. Bag en lukket dør gemmer sig endvidere The Creek Experience, der er et to timers forløb, hvor man guides fra rum til rum og prøver is, damp, sauna, hammam, aromaterapi, muddermasker og regnskovsbad. Alt sammen meget smukt og sanseligt udført, og dejligt DIY-agtigt for de massage-forskrækkede (mig). Behandlingen er den perfekte måde at lande på, og man forlader spaen blød, ren og mild.

111 PANA 466x465 Ystad Saltsjöbad  testing

P1110535 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Godt møre og bløde efter behandlingen, stod den på middag i restauranten. Der var valgfrit kort, med både raffinerede fiskeretter og store bøffer. Valget faldt på stenbiderrogn, lam og en sommerlig dessert med marengs og jordbær. Gode friske råvarer, og tilpasse portioner.

P1110550 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Vi vågnede til det smukkeste solskin, og fik nu mod på at prøve de salte bølger. I ført den gigantiske morgenkåbe (som får alle (?) til at føle sig som fjolser) entrerede vi trappen og sprang i bølgen blå, der var isss-kold.

P1110541 466x466 Ystad Saltsjöbad  testing

Med pulsen stadig oppe fandt vi plads på terrassen (der næsten mindede mig om det her hotel), hvor man næsten i havkanten kan chille og spise sig igennem svenske aviser og overdådig morgenbuffet.

P1110560 466x465 Ystad Saltsjöbad  testing

Opsummeret, er der fuld valuta for pengene. En detaljesucker som mig er tilfredsstillet på næsten alle fronter. Stedet er dejligt stort og fuld af liv, uden det bliver crowdet. Der er gennemført stil – til tider lidt überstylet, men toplækkert. Beliggenheden er ubetalelig og maden virkelig god. Jeg var meget begejstret for spabehandlingen, og havde i det hele taget lyst til at blive.

SweetTip: Som en sød detalje, da vi tjekkede ud, fik vi at vide at man som gæst er velkommen til at blive til kl 15 og bruge pool og faciliteter. Se det er service, og det kan vi godt lide. Thumps up her fra.

Turen dertil tager ca. 1 timer fra København. Tak for pakken, YSB!

P1110572 466x465 Ystad Saltsjöbad  testing

2013 03 23 17.00.13 466x466 Easter Sunshine

Her drømmer vi om varme og tæller ned til fridagene

2013 03 23 17.01.42 466x466 Easter Sunshine

går bogstaveligt talt amok hos tulipanhandleren

2013 03 23 17.03.04 466x465 Easter Sunshine

- laver påskeæg med dip-dye

2013 03 23 17.19.49 466x466 Easter Sunshine

spiser verdens lækreste æg

2013 03 24 11.14.28 466x466 Easter Sunshine

aer de blødeste kyllinger, kun en uge gamle

2013 03 24 11.45.34 466x467 Easter Sunshine

nyder Øens endes

2013 03 24 13.52.13 466x465 Easter Sunshine

pynter op

2013 03 24 17.47.16 466x467 Easter Sunshine

og sender hemmeligeheder afsted.

SweetTip: Kig ind i morgen til et lille rejsetip, inklusiv et lækkert hotel

fødselsdag 466x466 Sweet Surprise

En ny cirkel, en anden k(l)asse, et rundt hjørne
Det er de hårde facts der møder mig denne weekend. Og derfor har jeg fået besked fra min søde mand, om at viske aftalerne ud, sætte autosvaret på surprise og favne overraskelserne som de kommer.

Ikke let for en travl dame, der er vandt til at bestemme. Jeg udsætter alt hvad jeg havde lovet og  tar’ i mod. Vi ses på mandag. Et år ældre og klogere.
Sweet Weekend