Hvad mere

L1040417 391x392 Hvad mereHvad laver du når du ikke blogger?
Så arbejder jeg (lidt for meget) i mit firma reFORM. Her er jeg boligstylist, skribent og indretningsdesigner.

Hvem har du arbejdet for?
Jeg har haft mange dejlig kunder, og heldigvis kommer de ofte igen. Listen tæller nogen af Danmarks førende magasiner og grossister inden for møbler, tæpper, audio/tv, brugskunst osv.

Hvad har du lavet af arbejdsopgaver? 
Som stylist finder jeg locations, regi, modeller og iscenesætter et miljø udfra en historie. Mere overordnet kan man sige jeg formulerer de trends og tendenser, og materialer og farver kunderne skal satse på.

Hvilken kundeopgave du er mest stolt af?
Uhh, der er mange. Jeg har haft nogle total-indretningsopgaver hvor jeg har forvandlet ret så udfordrende rum, til super hyggelige ”hjem”, hvor gæsterne rent faktisk troede der boede nogen. 

Hvorfor er det sjovt at være trendspotter?
Det er mere en proffesion end noget jeg gør for sjov :-) Som det meste kreative arbejde er det et privillegium og masser af knaldhårdt arbejde, at nå et resultat man er tilfreds med. For der er aldrig 2 streger under. Men Jo, det er sjovt! Det er sjovt når jeg glemmer tid og sted og havner i en brainstorm hvor der opstår nye verdener og koncepter.

Hvorfor er det sjovt at være designer?
Det er i en blanding af mavefornemmelse og en slags logistik der opstår et sweetspot. Når du efter langs tids research og indhentning af inspiration, har en rammefortælling, så opstår dine streger og produkter næsten af sig selv.

Hvorfor er det sjovt at style boliger?
Jeg elsker at forløse et sted så famillien ”kommer hjem”. Så stedet og stemningen, og rummene giver det maksimale og optimale, hvad enten de skal hjælpe dig med at falde til ro, læse, holde orden eller være hyggelige.

Hvad er vigtigt i en bolig?
Mit største arbejdsredskab- og speciale, er de bløde ting; puder, tæpper, gardiner, kunst og bøger og souvenirs. Og så god opbevaring!  

3 kommentarer

4. juni 2012 15:22

1 Marianne Jensen ,

Skøn skøn side at komme forbi…wupti så er den gemt i favorits.

22. januar 2014 12:18

2 Tanja ,

Hej Laura
Du har for noget tid siden vist en dug med kuglepensmotiv… Ved du hvem der har lavet den, og hvor man kan få fat i den henne??? MÅ eje den ;)
Kh Endnu en dug-elsker ;)

22. januar 2014 17:17

3 Laura Scheuer Trøstrup ,

Hej Tanja. Det må være Ferm Livings nye dug, der fås i blå og sort udgave + som servietter du mener. Sååå fin.

Læg en kommentar