Hvem

Jeg hedder Laura Scheuer Trøstrup, er født i 1973. Jeg er gift med Karsten og mor til Ella og Hugo. Jeg er uddannet designer, og har min egen virksomhed, Reform Living.

Laura_043_low copy2

Jeg er selvstændig stylist i livsstil- og møbelbranchen, hvor jeg løser styling- og PR opgaver for mine kunder. Jeg indretter virksomheder, indenfor retail og undervisning. Til private har jeg konceptet Home Sweet Spot, hvor jeg hjælper familier med at finde hjem i deres bolig. Jeg holder jeg et væld af foredrag om design, personlig indretning og tidens trends inden for bolig. Herudover skriver jeg fast i bl.a. BoligLiv om indretning og shopping. Du kan læse mere om alt det lige her.

Jeg bor i København på Islands Brygge, og elsker kaffe. Jeg samler på sengetøj, bakker og bøger jeg aldrig når at læse. Jeg er tidsoptimist og stædig som en Islandsk hest. Jeg drikker kaffe kl 10 og elsker at cykle gennem byen. Jeg hader banan og elsker personlige anbefalinger og mennesker der gør sig umage. Jeg synes livet er for kort til dårlig service og er vild med hullet mellem min datters fortænder. Jeg hepper på originalt ungt design og underfundige farverige u-undværligheder. Jeg tror ikke på at noget er ”to die for”, men på at nogen er livet værd.