Erhverv
Information

Ser I ud som det I siger?

INDRETNING AF DIN SALON, INSTITUTION ELLER VIRKSOMHED

Glem show off uden funktion. Indretning i samarbejde med mig handler om at gå ind i virksomhedens funktion og fortælling og forme det, som I rent faktisk har brug for – ud fra det, I kommer fra!

Mange virksomheder indretter ubevidst. Det koster på autenciteten og troværdigheden. Lad mig hjælpe jer med at vise, hvem I er, og hvad I gør– gennem farver, møbler, stoffer, billeder og tilbehør.

Mit speciale er at fremkalde jeres vision og kerne visuelt, og gøre jeres rammer til et smukt, trygt og funtionelt sted at være for medarbejdere, kunder og brugere af rammerne.

Hvordan virksomhedens form er, når det gælder indretning? Lad os tage udgangspunkt i det værdifulde, der gemmer sig på lageret, loftet eller der, hvor det ikke kommer til sin ret. Jeg udarbejder en række konkrete råd til, hvor I skal sætte ind, for med farver og møbler selv at forme en fortælling, der matcher det, I står for.

“Indretning i samarbejde med mig handler om at gå ind i virksomhedens funktion og fortælling”

Hvorfor få indretningshjælp?

Brug mig som kreativ sparringspartner og vi omsætter jeres tanker til et stærkt stemningsfuldt univers. Vi laver en plan for, hvordan idéerne omsættes til virkelighed i et eller flere udvalgte rum. Jeg indretter så det imødekommer jeres ønsker, stedets sjæl og selvfølgelig budgettet.

Husk, et rum kan også være en messestand, et showroom, en terrasse, et åbent kontorlandskab Med udgangspunkt i jeres ønsker og virksomhedens DNA, udvikler jeg et koncept for den totale indretning.

I får en konceptbeskrivelse med kerneværdier oversat til farver, stil og møbler. I får tegninger og konkret indretningshjælp. Jeg står for briefing af leverandører og projektstyring frem til færdigt resultat. Udgangspunktet er jeres historie, tilsat nyindkøb til budget.