Privat
Indretning

Hvorfor få indretningshjælp?

Har du mistet overblikket, modet og stilen? Har du bare fået nok af at lede efter vanter

Er du træt ind i marven, af at det, der skulle være Familiens Rede, slet ikke ligner den tjekkede, hyggelige, overskudsfamilie I er på de gode dage.

The Sweet Spot indretning er min metode til, sammen med dig, at fremkalde præcis det hjem du har i tankerne, lige inden du falder i søvn. Jeg spørger ind til dine og din families konkrete behov – og store drømme. Sammen lægger vi en plan for hvordan I griber udfordringerne an og i hvilken rækkefølge vi skal løse problemerne, så I får det hjem I fortjener.

Når I lukker jeres hoveddør indefra, skal I føle, at I er kommet hjem. Det er min simple store ambition som personlig indretter. Uanset om vi indretter hele jeres hjem eller udvalgte rum.

Hvorfor få indretningshjælp?

Udgangspunktet er altid jeres udfordringer. Aldrig at I skal laves om. Eller holde jer til én stil. Mit mål er, at jeres hjem kommer til at rumme og udtrykke jer meget mere.

Som professionel kommer jeg med alt det, I sikkert savner: Overblikket over, hvad der er jer. Den røde tråd, så rummene kommer til at hænge sammen. Og køreplanen, så tingene bliver fikset.

Det handler om meget mere end ny stil, friske farver og moderne møbler. Den slags kan gøre ethvert hjem mere lækkert. For en tid. Men giver det jer følelsen af hjem? Stedet, der spejler jer og er stedet hvor lige præcis I hører til? Det er så ærgerligt ikke at ramme den følelse, når I kaster energi og penge efter ”projekt indretning”. Derfor har jeg specialiseret mig i at skabe hjem – og plads – til det, der betyder mest for jer.

Der er nogle områder, hvor bare det at bede om hjælp giver mere energi i hverdagen. Jeg har f.eks. en revisor der ordner mine bilag og mit regnskab og jeg klipper heller ikke mit hår selv. Brug din tid til det du er god til. Det er dyrt at lave fejlkøb, mens ting man har købt efter lang tids overvejelse og planlægning sjældent er noget man fortryder.

“Har du lyst til at se dit hjem med andre øjne og optimere pladsen og jeres funktioner?”

Overgangsfase?

I står måske i en overgangsfase i jeres hjem; Flytning, skilsmisse, ombygning eller børn der vokser og kræver en anden plads. Ofte skal dine møbler, farver og materialer vælges hurtigt og under pres.

Det ender måske med midlertidige løsninger, som så ender med at blive permanente, fordi livet ruller videre. Præcis i de situationer kan jeg hjælpe med sparring, svære valg, en køreplan og et professionelt overblik.