Sådan foregår
indretningsforløbet

STEP BY STEP

01. Intro

I kontakter mig på telefon eller på mail. Her ridser I jeres udfordringer op. Vi aftaler første møde. Før mødet sender I en målfast grundplan (gerne en håndtegnet) og evt. nogle billeder. Vi afstemmer måske budget/timeforbrug inden, og hvis det er for svært kan vi aftale det efter mødet, ud fra et bud jeg kommer med.

02. Mødet

Vi mødes og taler ca. 1,5 timer. Mødet her er grundstenen for mit arbejde med jeres hjem. Her taler vi drømme, vaner, behov og kigger på hvor det ikke fungerer. Vi kigger på referencer og inspiration. Jo mere I fodrer mig med ideer, jo bedre løsning får I. Efter vores snak tager jeg billeder og måler rum og møbler op en ekstra gang.

03. Design

Alle input fra jer, danner sammen med mine ideer, research og tegnearbejde grundlaget for jeres designoplæg. Oplægget indeholder analyse af jeres stil, inspirationscollage, grundplan med møbleringsforslag, indkøbsliste med link til hvor I kan købe møbler og tilbehør samt farve-, stof og materialeprøver med leverandørinformationer. I får derfor et konkret oplæg til hvor og hvordan I kan forandre jeres hjem til det sted I drømmer om

04. Aflevering

Vi mødes igen og jeg fremlægger oplægget. Vi taler om hvor og hvordan og hvorfor. Oplægget får I digitalt og på print til afleveringen, der tager ca. 1,5 timer.

Og hva’ så bagefter

Efter forløbet er I nu klædt på med en to-do liste til forandring. Vil I selv udføre forandringerne kan vi til mødet sammen lave en prioritetsliste. Har I ikke tid, lyst eller overskud til at kaste jer ud i opgaverne, står jeg gerne for indkøb af møbler, koordinering af leverandøre og hvad i måtte have brug for**.

I kan efterfølgende også købe hjælp til de sidste hængepartier, fælles møbelindkøb, et ekstra værelse, en hurtig makeover eller mit bud på hvor i hjemmet I kan opgradere**.

Al korrespondance foregår på mail eller telefon. Jeg svarer gerne på opklarende spørgsmål til oplægget. Uddybende oplæg og alternative forslag kan tilkøbes på timer.

**Timer udover pakkerne koster 950 kr. inkl. Moms.

DET KOSTER DET

Uanset hvilken pakke du vælger får du

 • 2 x 1,5 times personlige møder
 • Rentegning af jeres grundplan
 • Individuel analyse af stil og behov
 • Designoplæg på skrift og PDF der indeholder:
  • Møbleringsforslag
  • Belysningsplan*
  • Farveprøver*
  • Materialeprøver på tapet, gulvtæpper, møbelstoffer etc*

DE 3 PRIS PAKKER

Den lille pakke

9.000 kr.

inkl. moms

1,5 timer til opstart

+

5 timers design

+

1 time ved aflevering

Denne pakke er typisk til indretning af en stor stue.

Mellempakken

13.000 kr.

inkl. moms

2 timer til opstart

+

10 timers design

+

1 time ved aflevering

Denne pakke er typisk til indretning af en stor stue og et soveværelse. Det kan også være et oplæg på et nyt køkken med layout, materialevalg, belysning og farver.

Den store pakke

18.000 kr.

inkl. moms

2 timer til opstart

+

15 timers design

+

1,5 timer ved aflevering

Denne pakke dækker indretning af tre primære rum, f.eks hvis I skal flytte i nyt, har brug for nyt layout i jeres grundplan eller vil bytte om på værelser.

I øvrigt

Jeg rejser gerne udenfor København og løser dine indretningsproblemer. Bor du i Sverige eller Viborg laver jeg en specialpakke hvor opgaven løses på stedet hen over to dage. Kontakt mig for pris. I alle priser er inkluderet transportudgifter og tid, op til 30 km fra København. Herudover aftales udgifter.

Jeg udarbejder også gerne:

Står du foran at lave nyt køkken, købe et projektbyggeri, selv bygge et hus eller har behov for sparring på møbelindkøb hjælper jeg gerne. Kontakt mig for pris.